ترک قرص اعصاب

ترک قرص اعصاب (رهاکین، الانزاپین و …) + نحوه ترک

ترک قرص اعصاب

هر یک از داروهای اعصاب ممکن است در صورت استفاده بیش از حد، عوارض مخربی بر جسم و روان افراد بگذارند و در ادامه، اعتیاد شدیدی ایجاد کرده و باید برنامه فوری ترک قرص اعصاب آغاز شود.

کمپ ترک اعتیاد خصوصی کوهیار، از بهترین مراکز ترک قرص اعصاب در تهران بوده که ضمن در اختیار داشتن بهترین تیم پزشکی و ساده کردن پروسه ترک برای مراجعین، امکانات رفاهی و تفریحی بسیار مناسبی مانند استخر، جکوزی، منو غذایی باز و … را فراهم کرده است.

جهت دریافت مشاوره فوری با شماره تلفن 09198014360، تماس حاصل نمایید.
تیم مشاوران کوهیار آماده راهنمایی شما هستند.

جهت نیاز به ارتباط با تیم کوهیار جهت بستری، با این شماره تماس بگیرید: 09355545897
جهت نیاز به ارتباط با تیم کوهیار جهت بستری برای ترک قرص اعصاب، با این شماره تماس بگیرید: 09355545897

عوارض مصرف قرص‌های اعصاب مختلف ممکن است آسیب‌های جدی بر کبد (چرب و ملتهب شدن)، قلب (تپش و اختلالات دیگر)، دستگاه گوارش (اسهال، استفراغ و گاهی یبوست) و … وارد می‌کند که جبران برخی از آن‌ها ساده نیست.

با حادتر شدن اوضاع، افراد تصمیم به ترک داروهای اعصاب (مثل ترک قرص رهاکین یا ترک قرص الانزاپین) می‌گیرند و از آن‌جایی که خسته از درد و ناراحتی هستند، می‌خواهند بدون تحمل کوچک‌ترین دردی مصرف قرص‌های اعصاب را قطع کنند.

مناسب‌ترین قدمی که افراد در این شرایط می‌توانند بردارند، حاضر شدن در کمپ ترک اعتیاد خصوصی کوهیار با امکانات و خدمات وی آی پی است تا این دوره را مانند حضور در یک هتل پنج ستاره پشت سر بگذارند.

 

مدت زمان ترک قرص اعصاب

مدت زمان ترک قرص اعصاب به چندین عامل بستگی دارد و این موضوع باعث می‌شود نتوانیم بازه یکسانی را برای همه تعیین کنیم. عواملی مانند: سن فرد، جنسیت، ژن، مقدار و مدت مصرف، اراده فرد و …

ولی به طور کل در اکثر افرادی که حالت نرمالی داشته باشند، عوارض بعد از گذشت چند ساعت الی چند روز از قطع مصرف، پدیدار می‌شود و پس از 7 لی 14 روز، این نشانه‌ها کم‌تر خواهند شد.

این در حالی است که علامت‌های بُعد روحی و روانی همچنان تا ماه‌ها فرد را درگیر نگه دارند.

مدت زمان ترک کردن قرص اعصاب برای هر شخص بر اساس عوامل متفاوتی مشخص می‌شود.
مدت زمان ترک کردن قرص اعصاب برای هر شخص بر اساس عوامل متفاوتی مشخص می‌شود.

آیا میتوان قرص اعصاب را ترک کرد

شدنی یا نشدنی بودن این کار به میزان قدرت اراده فرد و قوای جسمی او وابسته است. قطعا راهی برای ترک قرص اعصاب وجود دارد و نتیجه بخش بودن یا نبودن آن به این بستگی دارد که فرد کدام مسیر را انتخاب کند.

اگر به یک کمپ خصوصی ترک اعتیاد مراجعه کند و خود را تحت نظر بهترین پزشکان و روانپزشکان قرار دهد، حتما موفق به ترک خواهد شد ولی اگر بدون مشورت با پزشک در منزل دست به قطع ناگهانی و بدون برنامه بزند، حتی ممکن است بدتر از قبل به مصرف قرص اعصاب برگردد.

نکته مهم: اگر به هر دلیلی می‌خواهید در منزل ترک قرص اعصاب را انجام دهید، با یک متخصص در ارتباط باشید تا داروهای مناسب شما و برنامه منظم ترک را برای شما در نظر بگیرد و با مشکلات کمتری دوره ترک را سپری کنید.

آیا میتوان قرص اعصاب را ترک کرد؟ قطعا با بالا بردن قدرت اراده خود می‌توانید هر قرص در این دسته را ترک کنید.
آیا میتوان قرص اعصاب را ترک کرد؟ قطعا با بالا بردن قدرت اراده خود می‌توانید هر قرص در این دسته را ترک کنید.

نحوه ترک قرص اعصاب

  • مراجعه به یک کمپ خصوصی یا کلینیک. در غیر این صورت، کسب مشاوره از یک متخصص.
  • پیروی از برنامه تنظیم شده توسط پزشک متخصص.
  • ورزش و تغذیه مناسب و استفاده از مواد غذایی کمک کننده.
  • قرار گرفتن در جمع‌هایی که شما را درک می‌کنند.
  • کسب حمایت از اطرافیان.
  • استفاده از داروهای تجویز شده به دست پزشک مورد نظر.
  • قرار گرفتن تحت نظر روانشناسان و مشاوران باتجربه جهت بهبود شرایط روح و روان.
  • استراحت در حد نرمال و مناسب.
تیم کوهیار آماده ارائه بهترین نحوه ترک قرص اعصاب به مددجویان است.
تیم کوهیار آماده ارائه بهترین نحوه ترک قرص اعصاب به مددجویان است.

علائم ترک قرص الانزاپین

علائم ترک قرص الانزاپین تا مدت کوتاهی فرد را درگیر می‌کند ولی گاهی به دلیل شدن بالایی که دارد، شرایط را برای ادامه زندگی سخت می‌کند.

برخی از علائم ترک الانزاپین موارد عبارت اند از:

  • برگشتن مشکلات روانی.
  • عدم داشتن خواب خوب.
  • فکر کردن فرد به خودکشی.
  • بیش از حد عرق کردن.
  • بی‌اشتهایی.
احتمال دارد ترک قرص الانزاپین افراد را با عوارضی مواجه سازد ولی در کمپ کوهیار، پزشکان متخصص کمک می‌کنند اذیت شدن مددجو به کم‌ترین حد ممکن برسد.
احتمال دارد ترک قرص الانزاپین افراد را با عوارضی مواجه سازد ولی در کمپ کوهیار، پزشکان متخصص کمک می‌کنند اذیت شدن مددجو به کم‌ترین حد ممکن برسد.

قطع ناگهانی قرص رهاکین

قطع ناگهانی قرص رهاکین یا هر قرص اعصاب دیگری عوارضی را به جا می‌گذارد که فرد را نه تنها مورد آسیب دردناک قرار می‌دهد، بلکه او را از ترک قرص اعصاب دور می‌کند.

بعضی از عوارض ترک رهاکین عبارت اند از:

  • احساس ضعیف بودن.
  • عرق کردن بی حد و اندازه.
  • مشکلات اخلاقی.
  • خواب بی‌نظم.
  • دیدن خواب‌های پریشان.
  • داشتن استرس شدید.
  • گرفتگی عضلات.
  • افزایش شدت مریضی.

آیا مقاله ترک قرص اعصاب (رهاکین، الانزاپین و …) + نحوه ترک برای شما مفید بود؟

سخن آخر: ما برای تکمیل محتوا ترک قرص اعصاب ، از تجارب خود + تازه ترین مقالات علمی در ژورنال های معتبری مانند harvard استفاده کردیم تا بتوانیم اطلاعات کامل و صحیحی را در اختیار شما قرار دهیم. هم اکنون آماده پاسخ به سوالات شما هستیم.

Picture of دکتر سینا حسینی نژاد
دکتر سینا حسینی نژاد

با سلام. سید سینا حسینی نژاد هستم؛ پزشک و مسئول فنی مرکز کوهیار.
بنده به مدت 5 ساله که بصورت تخصصی در مراکز ترک اعتیاد و MMT فعالیت میکنم. ما در مرکز تخصصی ترک اعتیاد کوهیار، تیمی از بهترین متخصصین ترک اعتیاد شامل : پزشک عمومی، روانشناس، روانپزشک، مددیار، کمک پرستار و مشاور خانواده را گرد هم آوردیم و با نهایت توانمان تلاش میکنیم تا با ارائه اطلاعات صحیح و معرفی راه حل های مناسب به بهبود سلامت شما عزیزان و جامعه ایرانی کمک کنیم.

دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید
محمد رضا ۲۵/۰۶/۱۴۰۳

سلام. من روش های مختلفی رو برای ترک قرص اعصاب امتحان کردم اما نتیجه گرفتم. چطور میتونم مشاوره دریافت کنم؟

    مشاور ترک اعتیاد کوهیار ۲۸/۰۶/۱۴۰۳

    سلام. ما با تیم پزشکی خودمون همه جوره به شما کمک میکنیم تا اینبار موفق بشید. اصلا نگران نباشید. میتونید در هر ساعتی با تلفن 09198014360 برای دریافت مشاوره رایگان تماس حاصل نمایید. در کنارتون هستیم.

    مشاور و درمانگر اعتیاد ۰۵/۰۷/۱۴۰۳

    سلام
    ترک قرص های روانگردان و اعصاب باید زیر نظر پزشک یا مراکز درمان اعتیاد انجام بشه ،چون قطع مصرف قرص های اعصاب عوارض دارد و باید حتما زیر نظر باشید که خدایی نکرده در دوران ترک دچار تشنج و… نشوید

ساناز آتشگاهی ۱۸/۰۹/۱۴۰۳

سلام من الان آلپرازولام روجایگزین الانزاپین کردم ،مشکلی نداره

    مشاور ترک اعتیاد ۰۳/۱۰/۱۴۰۳

    این مورد نیازمند بررسی بیشتر می باشد ، شما میتوانید از قسمت تماس با ما سایت ، با شماره های ذکر شده تماس گرفته و از راهنمایی های مشاورین استفاده نمایید

مرجان ۲۶/۰۹/۱۴۰۳

من الانزاپین چن روز هست میخورم هفته اول نصف بود ولی از هفته ی بعد کامل بود الان درسد نمیتونم حرف بزنم چیکار کنم

    مشاور ترک اعتیاد ۰۳/۱۰/۱۴۰۳

    این مورد نیازمند بررسی بیشتر می باشد ، شما میتوانید از قسمت تماس با ما سایت ، با شماره های ذکر شده تماس گرفته و از راهنمایی های مشاورین استفاده نمایید

سلطانی ۰۱/۱۰/۱۴۰۳

سلام‌من‌نزدیک‌یک‌ساله‌بخاطر‌سردردام‌دکتر‌برام‌قرص رهاکین‌تجویز‌کرد‌.توی‌چند‌ماه‌اول‌مصرف‌سردردام‌یکم بهتر‌شده‌بود‌ولی‌الان‌توی‌این‌دوسه‌ماه‌سردردام‌بیشتر‌ شده.حالا‌میگم‌اگه‌تاثیری‌نداره‌این‌قرص‌رها‌کین بزارم‌کنار.چطور‌قرصا‌رو‌ترک‌کنم؟

    مشاور ترک اعتیاد ۰۲/۱۰/۱۴۰۳

    رها کردن قرص رهاکین بدون مشورت با دکتر میتواند یاعث عوارض و مشکلات مختلفی همچون بی خوابی و مشکلات روانی شود، از این رو حتما با پزشک خود مشورت کرده و یا جهت مشاوره با متخصصین مرکز کوهیار ، با شماره نوشته شده تماس بگیرید : 09198014360

دانیال ۰۴/۱۰/۱۴۰۳

سلام من ۸تا قرص اعصاب وروان میخوردم الان دوماه قطع کردم ۳تا یک چهارم میخورم حالم خوب نمیش

    مشاور ترک اعتیاد ۲۵/۱۰/۱۴۰۳

    قطع خودسرانه داروهای اعصاب و روان می‌تواند عوارض جدی مانند بازگشت علائم افسردگی، اضطراب شدید، تشنج و مشکلات خواب داشته باشد. بهتر است تحت نظارت پزشک انجام شود تا برنامه‌ای مناسب برای کاهش دوز و بهبود وضعیت شما ارائه دهد.

فرزانه ۱۸/۱۰/۱۴۰۳

سلام قبلا دکتر الانزاپین داده بودن بهم اما بخاطر بهم زدن قاعدگی رهاکین را جایگزین کردن و من باهمون الانزاپین وبهتربودم ایامیشه همون الانزاپین راشروع کنم و رهاکین را نخورم چون بارهاکین اشتها و خواب ندارم

    مشاور ترک اعتیاد ۲۵/۱۰/۱۴۰۳

    تغییر دارو باید تحت نظارت پزشک انجام شود. حتماً با پزشک مشورت کنید تا بهترین تصمیم را بگیرید. برای ارتباط با پزشک متخصص میتوانید با شماره 09198014360 تماس بگیرید.

فاطمه ۲۷/۱۰/۱۴۰۳

فاطمه
سلام من دوساله برای درمان بیخوابی اولانزاپین مصرف میکنم از یک سال پیش چند بار خواستم دارو را قطع کنم نمیتونم چون دوباره بیخوابی میشم لطفاً راهنمایی کنین چطور قطع کنم

    مشاور ترک اعتیاد ۰۶/۰۱/۱۴۰۴

    برای قطع داروی اولانزاپین، بهترین روش، کاهش تدریجی دوز تحت نظارت پزشک متخصص است. به طور خودسرانه قطع دارو می‌تواند مشکلات جدیدی ایجاد کند، به ویژه در مواردی مانند بی‌خوابی. پزشک می‌تواند دوز را به آرامی کاهش دهد تا عوارض جانبی کمتری تجربه کنید و بدن شما بتواند به وضعیت بدون دارو عادت کند. همچنین ممکن است پزشک راهکارهایی برای مدیریت بی‌خوابی شما بدون نیاز به دارو ارائه دهد، مانند تکنیک‌های روان‌درمانی یا داروهای جایگزین.

    پیشنهاد می‌کنم برای جلوگیری از عوارض، به پزشک خود مراجعه کنید و تغییرات دوز را تحت نظر او انجام دهید.

نگار ۲۱/۱۱/۱۴۰۳

سلام
من بعد از دوسال مصرف قرص های اعصاب یک هفته هست قرص رهاکین۲۰۰ رو دکتر برایم حذف کرده ناگهانی میخواستم ببینم بهتر نبود دوز رو کم میکردن و کم کم قطعش کنند؟

    مشاور ترک اعتیاد ۰۷/۰۱/۱۴۰۴

    سلام وقت بخیر ، به این موضوع دقت داشته باشید که قطع ناگهانی داروهایی مانند رهاکین (که معمولاً برای اضطراب و افسردگی تجویز می‌شود) می‌تواند باعث بروز علائم ناخوشایندی مانند اضطراب، بی‌خوابی، حالت تهوع و تغییرات خلقی شود. به همین دلیل، بهتر بود که دوز این دارو به تدریج کاهش می‌یافت تا بدن شما بتواند با تغییرات سازگار شود. اما در حال حاضر اگر احساس می‌کنید که علائم ناخوشایندی دارید، پیشنهاد می‌کنم با پزشک خود مشورت کنید. پزشک می‌تواند ارزیابی دقیقی از وضعیت شما داشته باشد و در صورت لزوم برنامه‌ای مناسب برای کاهش تدریجی دارو تنظیم کند تا از بروز مشکلات جدی جلوگیری شود.

سپیده ۲۹/۱۲/۱۴۰۳

سلام،همسر من ۵ نوع قرص اعصاب مصرف میکرد ،که با ورزش و تنفس چند تا شو قطع کرد،رهاکین و ولبان و کئوپین رو قطع کرد و حالش هم خوب بود،اما دوباره یه تنش بوجود اومد و دوباره تمام اون حالتها و شب نخوابیا برگشت،آیا باید دوباره مصرف اون قرص هایی که ترک کرده رو شروع کنه؟

    مشاور ترک اعتیاد ۰۶/۰۱/۱۴۰۴

    در شرایطی که همسرتان با قطع قرص‌ها به مشکلاتی مانند بی‌خوابی و تنش دچار شده‌اند، بهترین کار این است که تحت نظر پزشک متخصص باشند. اگر این قرص‌ها قطع شده‌اند و دوباره علائم بازگشته‌اند، احتمالاً نیاز به بررسی دوباره وضعیت پزشکی وجود دارد.

سوال خود را از ما بپرسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *