بهترین آرامبخش برای ترک اعتیاد

بهترین آرامبخش برای ترک اعتیاد (هشت داروی جدید)

بهترین آرامبخش برای ترک اعتیاد

پیدا کردن بهترین آرامبخش برای ترک اعتیاد به دلیل دردهای حین ترک، بی‌خوابی‌ها و … مورد اهمیت قرار گرفته است اما خوب است بدانید که اگر داروها را بدون دستور و تجویز متخصص مورد نظر استفاده کنید، احتمال بدتر شدن اوضاع و اضافه شدن مشکلی بر مشکلات دیگر وجود خواهد داشت.

کمپ ترک اعتیاد خصوصی کوهیار، از بهترین مراکز ترک اعتیاد در تهران بوده که ضمن در اختیار داشتن بهترین تیم پزشکی و ساده کردن پروسه ترک برای مراجعین، امکانات رفاهی و تفریحی بسیار مناسبی مانند استخر، جکوزی، منو غذایی باز و … را فراهم کرده است.

جهت دریافت مشاوره فوری در زمینه بهترین آرامبخش برای ترک اعتیاد با شماره تلفن 09198014360، تماس حاصل نمایید.
تیم مشاوران کوهیار آماده راهنمایی شما هستند.

عموما داروهایی نظیر نالتروکسان، سابوکسون و … به عنوان مسکن تاثیرگذار استفاده می‌شوند ولی پشنهاد می‌شود به جای انتخاب دارو به اختیار خود، با یک پزشک متخصص مشورت کنید تا او با در نظر گرفتن تمامی جوانب، مناسب‌ترین داروها را برای شما تجویز نماید.

پیشنهاد می‌شود برای استفاده از بهترین آرامبخش برای ترک اعتیاد ، نظر یک متخصص را مورد توجه قرار دهید.
پیشنهاد می‌شود برای استفاده از بهترین آرامبخش برای ترک اعتیاد ، نظر یک متخصص را مورد توجه قرار دهید.

هشت داروی جدید برای ترک اعتیاد

هشت داروی جدید برای ترک اعتیاد یا بهتر است بگوییم رایج‌ترین داروهای مورد استفاده حین ترک مواد مخدر عبارت اند از:

  1. قرص بوپرنورفین (ب2)
  2. داروی نالتروکسان.
  3. قرص نالوکسان.
  4. داروی ضد التهابی ناپروکسن.
  5. قرص لوفکسیدین هیدروکلراید.
  6. داروی گیاهی دتوکسین.
  7. قرص تنظیم فشار خون کلونیدین.
  8. سابوکسون، داروی کاهش دهنده علائم ترک.

مصرف هر یک از این داروها به طور خودسرانه می‌تواند آسیب‌های زیادی را به همراه داشته باشد.

البته مصرف این موارد به خصوص برای اشخاصی نظیر شما که در دوره حساسی هستید. بنابراین بی شک نیاز است با یک پزشک با تخصص بالا درباره بهترین آرامبخش برای ترک اعتیاد مشورت کنید و طبق دستورات او از داروهایی که تجویز کرده است استفاده نمایید.

هشت داروی جدید برای ترک اعتیاد عبارت اند از نالتروکسان، نالوکسان، ناپروکسن و ... ولی از مصرف خودسرانه آن‌ها بپرهیزید.
هشت داروی جدید برای ترک اعتیاد عبارت اند از نالتروکسان، نالوکسان، ناپروکسن و … ولی از مصرف خودسرانه آن‌ها بپرهیزید.

آیا دیکلوفناک برای ترک اعتیاد استفاده می‌شود؟

دیکلوفناک برای ترک اعتیاد می‌تواند به صورت آمپول استفاده شود زیرا درد و ناراحتی را کاهش می‌دهد و در عین حال، عوارض زیادی ندارد و فرد به این دارو وابستگی پیدا نمیکند.

لازم به ذکر است که حتما پیش از استفاده این دارو حتما با یک متخصص صحبت کنید تا اگر عوارض آن با شرایط فعلی شما تداخل دارد و یا خطری پس از استفاده آن شما را تهدید می‌کند، سریعا آن متخصص داروی دیگری را به عنوان بهترین آرامبخش برای ترک اعتیاد جایگزین نماید.

بوپرنورفین مسکن قوی برای ترک اعتیاد

بوپرنورفین مسکن قوی برای ترک اعتیاد به حساب می‌آید و دو تاثیر مهم در روند درمان دارد. اول این که می‌تواند عوارض و علائم شدید ترک مواد مخدری نظیر هروئین را تا حدود زیادی کاهش دهد و دردهای ناشی از سم زدایی و … را کم کند. دوم این که ممکن است جایگزینی به عنوان مواد مخدر باشد تا فرد کمتر احساس نرسیدن ماده مخدر مورد نظر را داشته باشد.

در نهایت باید مراقب استفاده از هر دارویی باشید زیرا تک تک آن‌ها ممکن است خطرات و صدماتی را با خود به همراه داشته باشند که در صورت استفاده نادرست، جان شما را تحت تاثیر قرار دهند.

شاید بوپرنورفین مسکن قوی برای ترک اعتیاد شمرده شود ولی خود آن اعتیاد آور است و عموما توسط متخصصین تجویز نمیشود.
شاید بوپرنورفین مسکن قوی برای ترک اعتیاد شمرده شود ولی خود آن اعتیاد آور است و عموما توسط متخصصین تجویز نمیشود.

بهترین داروی گیاهی برای بی خوابی بعد از ترک اعتیاد

هر یک از موارد زیر می‌توانند به عنوان بهترین داروی گیاهی برای بی خوابی بعد از ترک اعتیاد در نظر گرفته شوند ولی بسته به شرایط جسمی هر فرد، ممکن است برخی از آن‌ها بیشترین تاثیر مثبت را بگذارند و برخی دیگر اصلا اثری نداشته باشند یا حتی شاید مضر هم تلقی شوند. این که کدام یک برای هر فرد می‌تواند بهترین گزینه باشد را پزشک معالج و متخصص می‌تواند تشخیص دهد.

  1. گیاه بابونه (عرق یا دمنوش).
  2. دمنوش گیاه گل گاو زبان.
  3. گیاه بهار نارنج.
  4. اسطوخودوس.
  5. عرق گیاه بادرنجبویه.
  6. گیاه سنبل الطیب تازه و یا دمنوش آن.
بادرنجبویه، اسطوخودوس، بابونه و ... از جمله بهترین داروی گیاهی برای بی خوابی بعد از ترک اعتیاد محصوب میشوند.
بادرنجبویه، اسطوخودوس، بابونه و … از جمله بهترین داروی گیاهی برای بی خوابی بعد از ترک اعتیاد محصوب میشوند.

مشاوره فوری بهترین قرص ترک اعتیاد با متخصصین

کسب مشاوره درباره بهترین قرص ترک اعتیاد با افراد متخصص، شما را از آزمون و خطا و آسیب رساندن به بدن و اتلاف زمان برای پیدا کردن مناسب‌ترین دارو دور کرده و سریعا گزینه نهایی را پیش روی شما قرار می‌دهد.

جهت دریافت مشاوره فوری و تلفنی درباره بهترین آرامبخش برای ترک اعتیاد می‌توانید با شماره 09198014360 تماس بگیرید.

برای اخذ مشاوره حضوری، به آدرس زیر مراجعه نمایید:
تهران پارس، فلکه دوم بین دوم و سوم، خیابان 182 رحیمی طارمی، نبش مظفری، پلاک 55.

سخن آخر: ما برای تکمیل محتوا بهترین آرامبخش برای ترک اعتیاد ، از تجارب خود + تازه ترین مقالات علمی در ژورنال های معتبری مانند pmc استفاده کردیم تا بتوانیم اطلاعات کامل و صحیحی را در اختیار شما قرار دهیم. هم اکنون آماده پاسخ به سوالات شما هستیم.

سوالات متداول

آیا قرص بوپرنورفین مسکن قوی برای ترک اعتیاد به حساب می آید؟

قرص بوپرنورفین یا B2 یک مسکن قوی برای ترک اعتیاد به مواد مخدری مثل مواد زیر استفاده می شود :

  • کوکائین.
  • هروئین.
  • تریاک.

نام یک مسکن قوی برای درد ترک اعتیاد

قرص ها و مسکن های مختلفی برای تسکین درد ترک اعتیاد مورد استفاده قرار میگیرند، مثلا برای ترک متادون، از قص کلونیدین استفاده میشود که درد های عضلانی و گرفتگی های مفصلی را درمان کند. البته مهم است که قبل از مصرف از پزشک خود مشورت بگیرید.

دیکلوفناک برای ترک اعتیاد تاثیر دارد؟

تاثیر دیکلوفناک در تسکین درد و ناراحتی افراد در حال ترک می باشد. لازم به ذکر است که این دارو اعتیاد آور نبوده و برای افراد درحال ترک اعتیاد، میتواند مفید باشد.

داروی ترک اعتیاد در داروخانه موجود است؟

برخی از دارو ترک اعتیاد در داروخانه ها موجود بوده و میتوان آنها را خریداری کرد از جمله:

  • دتوکسین.
  • کپسول اوپیکور.
  • داتورین و …

استفاده از ترامادول برای ترک اعتیاد پیشنهاد میشود؟

خیر ، ترامادول خود در دسته مواد اعتیاد آور قرار گرفته و استفاده از آن برای ترک اعتیاد مناسب نیست، اعتیاد به این ماده و مصرف بی رویه آن عوارض خطرناکی مانند تشنج به همراه دارد. از همین رو فرد مصرف کننده باید سریعا برای ترک ترامادول اقدام کند.

آیا مقاله بهترین آرامبخش برای ترک اعتیاد (هشت داروی جدید) موثر بود؟

آماده پاسخگویی به سوالات شما هستیم.

Picture of دکتر سینا حسینی نژاد
دکتر سینا حسینی نژاد

با سلام. سید سینا حسینی نژاد هستم؛ پزشک و مسئول فنی مرکز کوهیار.
بنده به مدت 5 ساله که بصورت تخصصی در مراکز ترک اعتیاد و MMT فعالیت میکنم. ما در مرکز تخصصی ترک اعتیاد کوهیار، تیمی از بهترین متخصصین ترک اعتیاد شامل : پزشک عمومی، روانشناس، روانپزشک، مددیار، کمک پرستار و مشاور خانواده را گرد هم آوردیم و با نهایت توانمان تلاش میکنیم تا با ارائه اطلاعات صحیح و معرفی راه حل های مناسب به بهبود سلامت شما عزیزان و جامعه ایرانی کمک کنیم.

دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید
Mir 19 آذر 1403 - 18:04

طبق تجربه فقط دو بسته قرص کلونیدین بخرید و خلاص(منهای مصرف شیشه)….واقعا لنگه نداره..خیلی خیلی عالی هم خماری رو سرکوب میکنه هم میل مجدد و هم بیخابی رو….
چون مصرف اصلی برای تسکین بانوان یائسته میباشد پس بهیچ وجه مثبت نیس

    مشاور و درمانگر اعتیاد 26 آذر 1403 - 01:21

    با سلام
    دوست عزیز
    اناتومی هر بدن با بدن دیگه فرق میکنه و قرص کلوندیئن برای کسانی که معمولا افت فشار خون دارن یا معمولا فشار خونشون پایینه خیلی خطرناک و امکان به کما رفتن و حتی سکته مغزی رو به همراه داره،دلایل آرامش و افتادن درد و خوابیدن پس از مصرف هم افت شدید فشار است،اصلا مصرف سر خود توصیه نمی‌شود

مهدی نامدار 15 دی 1403 - 20:08

باسلام من ۳سال است نصف قرص ب۲ مصرف میکنم آیا قرص ویا کپسولی هست که آنرا ترک کنم ودرد نکشم

    مشاور ترک اعتیاد 23 اسفند 1403 - 16:46

    از مصرف خودسرانه قرص برای ترک ب 2 جلوگیری کنید چراکه باعث تشدید علائم جسمی و روانی میشود ، جهت مشاوره برای ترک دائمی میتوانید با شماره 09198014360 تماس حاصل نمایید

حسین 02 بهمن 1403 - 02:50

با سلام خدمت شما که نجات جان بیماران مبتلا به اعتیاد نیاز به همکاری شما ها دارند.بنده هم دچار این بیماری شده ام و به امید خدا و شما میخوام این درد را کنار بگذارم راهنمایی کنید

محمد 16 بهمن 1403 - 18:43

سلام من سه ماهه ترک اپیوم داشتم بی خوابی دارم ورود عصبانی میشم آیا دارویی سراغ دارید که منو آروم وبی خوابی منو درمان کنه

    مشاور ترک اعتیاد 23 اسفند 1403 - 16:34

    رها کردن اپیوم بدون مشورت با دکتر میتواند یاعث عوارض و مشکلات مختلفی همچون بی خوابی و مشکلات روانی شود، از این رو حتما با پزشک خود مشورت کرده و یا جهت مشاوره با متخصصین مرکز کوهیار ، با شماره نوشته شده تماس بگیرید : 09198014360

علی حسین 19 بهمن 1403 - 06:27

سلام برای ترک تریاک وشیشه درخانه چه دارویی پیشنهاد میدین

    مشاور ترک اعتیاد 22 اسفند 1403 - 21:52

    ترک در منزل و بدون نظارت پزشک متخصص می تواند دارای عوارض خطرناک و جبران ناپذیری باشد، جهت مشاوره برای ترک دائمی میتوانید با شماره 09198014360 تماس حاصل نمایید

داود 05 اسفند 1403 - 11:23

سلام بنده الان دوساله که قرص متادون10مصرف میکنم روزی یک عدد و می‌خوام ترک کنم چطوری میتونم ترکش کنم .ممنون میشم راهنمایی کنید

    مشاور ترک اعتیاد 23 اسفند 1403 - 11:22

    رها کردن قرص ترامادول بدون مشورت با دکتر میتواند یاعث عوارض و مشکلات مختلف جسمی و مشکلات روانی شود، از این رو حتما با پزشک خود مشورت کرده و یا جهت مشاوره با متخصصین مرکز کوهیار ، با شماره نوشته شده تماس بگیرید : 09198014360

حسن 17 اسفند 1403 - 00:25

سلام من الان دوسال متادون مصرف میکنم خانومم‌فهمیده الان‌میگه باید ترک کنی توخونه چیکار کنم

    مشاور ترک اعتیاد 22 اسفند 1403 - 21:44

    ترک در منزل و بدون نظارت پزشک متخصص می تواند دارای عوارض خطرناک و جبران ناپذیری باشد، جهت مشاوره برای ترک دائمی میتوانید با شماره 09198014360 تماس حاصل نمایید

مریم تولایی 20 اسفند 1403 - 00:00

سلام اگر خانمی فشار خون پایین داشته باشد(معمولاً۹روی۶) و حتی قندخون پایین(ناشتا۶۲بعدازخوردن گلوکز۹۷تا۱۱۵)میتونه قرص کلونیدین را مصرف کنه؟برای جایگزین چه پیشنهادی دارید؟آیامیشه از داروخانه بدون نسخه پزشک تهیه کرد؟

    مشاور ترک اعتیاد 23 اسفند 1403 - 11:35

    این مورد نیازمند بررسی بیشتر می باشد ، شما میتوانید از قسمت تماس با ما سایت ، با شماره های ذکر شده تماس گرفته و از راهنمایی های مشاورین استفاده نمایید

بی پناه 28 اسفند 1403 - 00:50

سلام منوهمسرم ب خاطراینکه بتونه ازم سواستفاده کنه تاراحتترپول موادشوجورکنه گرفتارشیشه کرد خودش هم هرويئن هم شیشه میکشه هربار خواستم ترک کنم گفت الان وقتش نیست تمام زندگیمو ارثی ک ازپدرم رسیده بود روب باد داد حالا ک دیگه دید مال واموالم ب ته رسیده رفت با ی زن دیگه رفیق شده وازطریق ی آقایی هم هفته ای ۱۰میلیون بدستش میرسه ولی برای خونش خرج نمیکنه حالامن موندمو ی پسر۶ساله با ۲۰۰میلیون بدهی حالام رفته پیش رفیقش دیگه حق برگشتن پیش مارونداره حالا
ثكگمیخوام ترک کنم دارو نمیخوام میتونم قطع مصرف کنم ولی هیچ کس روندارم مواظب پسرم باشه، میترسم بخوابم برای ترک کی ببرتش مهد کی بیارتش دنبال ی قرصم ک خوابمو موقع ترک کم کنه

    مشاور ترک اعتیاد 14 فروردین 1404 - 23:40

    موضوع گفته شده نیاز به بررسی دقیق تری دارد ، میتوانید با شماره 09198014360 تماس گرفته تا با مشاورین ما گفتگو داشته باشید

محمد 29 اسفند 1403 - 19:16

سلام میخوام شیره تریاک رو ترک کنم و همچنین سر کار هم برم چکار باید بکنم؟

    مشاور ترک اعتیاد 14 فروردین 1404 - 23:43

    برای ترک شیره تریاک میتوانید با شماره 09198014360 تماس گرفته تا از مشاوره متخصصین ما استفاده نمایید

حسین 09 فروردین 1404 - 08:33

من مادرم ۶۵سالش هست قرص متادون۴۰استفاده میکنه امکانش هست بدون درد کنار بزاره دارویی هست معرفی کنیدعوارص ندشته باشه

    مشاور ترک اعتیاد 14 فروردین 1404 - 19:47

    قطع مصرف متادون بدون درد و عوارض نیاز به نظارت پزشک دارد. پزشک می‌تواند برنامه‌ای تدریجی برای کاهش دوز متادون تنظیم کند و از روش‌های غیر دارویی مانند مشاوره و حمایت روانی استفاده کند. حتماً با پزشک متخصص مشورت کنید.

یوسف 13 فروردین 1404 - 01:45

با سلام من یوسفم هستم من روزی ۴ گرم شیره مصرف دارم و خیلی خسته شدم از این که مصرف دارم از شما عزیزان خواهش می کنم ب من کمک کنید برايه ترک کردن راحت باشم و خواهش می کنم ازتون یه اسمه قرصی را بهم بگید برايه ترک اعتیاد یادم عصر بخش باشد و هتمن برايه همیشه براتون دعا خواهم کرد و ممنون ازتون یه اسمه قرصی که ب من راهنمایی کنید خیلی خیلی سپاس گذارم ازتون

    مشاور ترک اعتیاد 14 فروردین 1404 - 15:53

    تجویز قرص و دارو برای ترک اعتیاد بر اساس دوز مصرفی شما، مدت زمان مصرف ، وضعیت سلامتی جسمانی شما و … انجام خواهد گرفت، لذا در این رابطه با پزشک متخصص مشورت های لازم را داشته باشید (از طریق صفحه تماس با ما ، میتوانید شماره تماس را مشاهده نمایید) و از مصرف قرص خودسرانه بپرهیزید.

ناشناس 13 فروردین 1404 - 10:48

سلام من متادون مصرف میکنم وگلنازپام هم روزی یک عددمیخورم ایا متادون رو کم کم دوزش رو کم کنم میتونم ترک کنم دارویی برای برای کمک کردن ترک کم کم پیشنهاد میکنید

    مشاور ترک اعتیاد 14 فروردین 1404 - 15:50

    ترک متادون اگر بدون مشورت با پزشک باشد، میتواند باعث مشکلات خواب ، درد های عضلانی و … شود، به همین جهت می توانید از طریق صفحه تماس با ما ، با شماره تماس های ذکر شده تماس گرفته و با مشورت پزشک متخصص، متادون را کنار بگذارید

سوال خود را از ما بپرسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *