تایید شده توسط تیم پزشکی کوهیار

محتوای این مقاله صرفا جهت آگاهی شما نوشته شده است. حتما قبل از هرگونه تصمیم گیری جهت درمان اعتیاد خود، از پزشکان مرکز تخصصی ترک اعتیاد کوهیار مشاوره دریافت کنید.

قرص کلونیدین و ترک اعتیاد

قرص کلونیدین و ترک اعتیاد (آنالیز عملکرد در 1403)

قرص کلونیدین و ترک اعتیاد

یکی از داروهایی که در روند ترک مواد مخدر مورد استفاده قرار می‌گیرد، قرص کلونیدین است که عوارض ترک را به کمترین میزان می‌رساند و در مقایسه با متادون و سایر داروهای این چنینی، آسیب‌های کمتری به بدن وارد می‌کند. میان قرص کلونیدین و ترک اعتیاد می‌توان یک سری ارتباطات مفید پیدا کرد.

جهت دریافت مشاوره فوری درباره قرص کلونیدین و ترک اعتیاد به کمک آن با شماره تلفن 09198014360، تماس حاصل نمایید.
تیم مشاوران کوهیار آماده راهنمایی شما هستند.

کمپ ترک اعتیاد
جهت استفاده از قرص کلونیدین و ترک اعتیاد به یاری آن حتما باید از متخصصین ترک مواد مخدر مشورت بگیرید تا شما را نسبت به مناسب بودن یا نبودن و مقدار دوز مصرفی آگاه سازند.
جهت استفاده از قرص کلونیدین و ترک اعتیاد به یاری آن حتما باید از متخصصین ترک مواد مخدر مشورت بگیرید تا شما را نسبت به مناسب بودن یا نبودن و مقدار دوز مصرفی آگاه سازند.

قرص کلونیدین برای چی خوبه؟

استفاده از قرص کلونیدین گاهی برای پایین آوردن فشار خون مفید است زیرا رگ‌های خونی را شل می‌کند بنابراین، مبتلایان به فشار خون بالا گاهی توسط دستور پزشک آن را مصرف می‌کنند. غیر از این در مواقعی که هیچ دارویی تاثیر نگذارد، برای تسکین دردهای شدید ناشی از بیماری‌های سرطان و مواردی نظیر این استفاده می‌شو.

علاوه بر این، قرص کلونیدین برای چی خوبه؟ همانطور که گفته شد رابطه‌ای میان قرص کلونیدین و ترک اعتیاد می‌توانیم بیابیم چون هنگام ترک مواد مخدر مختلف نیز از این دارو جهت کم کردن شدت عوارض و نشانه‌های ناشی از نرسیدن مخدر به بدن استفاده می‌گردد.

این قرص را عموما برای افرادی که فشار خون بالا دارند تجویز می کنند.

البته موارد مصرفی این قرص تنها به کنترل فشار خون محدود نمی شود و برای افرادی که درد شدید دارند نیز تجویز می شود. این دارو به صورت قرص، خوراکی و برچسب در بازار قابل تهیه است که نوع قرصی آن رایج تر است. اثرات این قرص می تواند به مدت 12 ساعت در بدن باقی بماند و بیشترین میزان اثرگذاری این قرص یک الی 3 ساعت پس از مصرف است

عوارض کلونیدین چیست؟ آیا کلونیدین مرفین دارد؟

  1. گیج رفتن سر و درد شدید.
  2. نوسانان خلقی.
  3. احساس ضعیف بودن.
  4. خشک شدن پوست.
  5. مشکلات جنسی.
  6. کاهش اشتها.
  7. یبوست.
  8. کاهش فشار خون شدید.
  9. ضربان قلب کند.
  10. ناتوانی در دفع ادرار.
  11. بیماری های پوستی.

برخی از عوارض کلونیدین که در این لیست جمع آوری کرده‌ایم، برای بعضی از افراد به وجود می‌آید ول ممکن است برای برخی دیگر اصلا چنین نشانه‌هایی وجود نداشته باشد.

به طور کل، استفاده از قرص کلونیدین و ترک اعتیاد توسط آن باید حتما از پزشکان متخصص مشورت بگیرید و تحت نظارت آن‌ها مصرف کنید تا در صورت دیدن عوارض، داروهای دیگری را تجویز نمایند.

در پاسخ به این سوال که آیا کلونیدین مرفین دارد؟ جا دارد بگوییم که خیر. این دارو یکی از داروهای آگونیست گیرنده‌های آلفا-2 است و حاوی مرفین نمی‌باشد.

مشکلات کلیوی، پوستی، گوارشی، جنسی و موارد دیگری از جمله عوارض قرص کلونیدین هستند.
مشکلات کلیوی، پوستی، گوارشی، جنسی و موارد دیگری از جمله عوارض قرص کلونیدین هستند.

بهترین راه برای ترک هر نوع ماده مخدر چیست؟

شواهد نشان داده است که بسیاری از مددجویانی که برای ترک اعتیاد به مواد مخدر مختلف به مراکز ترک اعتیاد تخصصی مراجعه کرده‌اند، بیشترین نتایج مثبت را گرفته‌اند. اگر به خوبی فکر کنیم نیز متوجه می‌شویم که بهترین راه برای ترک هر نوع ماده مخدر ، قرار گرفتن زیر نظر پزشکان متخصص و استفاده از داروهایی است که آن‌ها تجویز می‌نمایند.

غیر از دارو درمانی، سایر اقدامات نظیر پاکسازی بدن از ماده مخدر، درمان جنبه ذهنی و روانی مددجو و همچنین کار کردن روی رفتارهای اجتماعی و تهیه نیازهای فرد در زمان ترک، همگی در یک مرکز معتبر و خصوصی به انجام می‌رسد.

همین موضوع باعث می‌شود نه تنها دوران درمان به طور ساده‌تری طی شود، بلکه فرد ترک را به طور کامل انجام می‌دهد و احتمال بازگشت به مصرف نزدیک به صفر خواهد شد.

ترک ب 2 با کلوئیدین امکان پذیر است؟

نمی‌توان بگوییم که فقط ترک ب 2 با کلوئیدین شدنی است و سایر اقدامات مربوط به ترک را نادیده بگیریم. این دارو می‌تواند تعدادی از نشانه‌های ترک بوپرنورفین مانند اضطراف، فشار عصبی و فشار خون بالا را تا حدودی از بین ببرد ولی خود به تنهایی نمی‌تواند شیوه ترک کامل باشد.

زمانی می‌شود حرف از امکان پذیر بودن ترک کامل بزنیم که همه مراحل درمانی از زدودن سموم، استفاده از داروهای مناسب، کار کردن روی ذهن و بسیاری از کارهای تخصصی دیگر بر روی مددجو انجام شود.

به این نکته توجه داشته باشید که پیش از اقدام به مصرف قرص کلونیدین و ترک اعتیاد به کمک آن، حتما از متخصصین مشورت بگیرید تا آن‌ها با لحاظ کردن اوضاع شما تشخیص دهند که آیا مناسب است یا خیر.

مصرف قرص کلونیدین و ترک اعتیاد به ب 2 از طریق تکیه کردن به این دارو شدنی نیست زیرا روند درمان باید شامل سم زدایی، پاکسازی ذهنی و مراحل دیگری نیز باشد. این دارو صرفا دردهای ناشی از ترک را کاهش می‌دهد.
مصرف قرص کلونیدین و ترک اعتیاد به ب 2 از طریق تکیه کردن به این دارو شدنی نیست زیرا روند درمان باید شامل سم زدایی، پاکسازی ذهنی و مراحل دیگری نیز باشد. این دارو صرفا دردهای ناشی از ترک را کاهش می‌دهد.

بهترین زمان مصرف قرص کلونیدین جهت ترک شیره

تعیین مقدار و ساعات مصرف قرص کلونیدین جهت ترک شیره بر اساس نوع نیاز، سن، وزن، شدت اعتیاد، وضعیت جسمی و مدت زمان مصرف مواد توسط مددجو باید انجام شود که تشخیص آن بر عهده متخصص است.

با این حال، طبق دستورالعملی که نوشته شده است، مصرف یک دهم الی دو دهم میلی گرم کلونیدین 6 وعده در روز امکان پذیر است ولی نباید بیش از یک میلی گرم در روز مورد استفاده قرار بگیرد.

نظرات مردم درباره قرص کلونیدین

طبق مشاهدات و تحقیقاتی که انجام شده است، نظرات مردم درباره قرص کلونیدین بسیار متفاوت بوده. برخی از افراد راضی از نتایج آن (تنظیم فشار خون، کاهش استرس، تسکین دردهای ناشی از ترک اعتیاد و …) بودند ولی بعضی دیگر از افراد از عوارض آن نظیر مشکلات خلق و خو، جنسی، پوستی و … رنج می‌بردند.

می‌توان گفت آن دسته از افرادی که استفاده از قرص کلونیدین و ترک اعتیاد مواد مخدر مختلف با آن را زیر نظر متخصص انجام داده‌اند، احساس رضایت از تاثیرات آن دارند ولی آن دسته که خودسرانه دست به استفاده آن زده‌اند، از پس عواقب آن نتوانسته‌اند برآیند.

نظرات مردم درباره قرص کلونیدین و ترک اعتیاد توسط آن متفاوت است. این نظرات بستگی به اصولی و درست بودن یا نبودن شیوه مصرف آن دارد.
نظرات مردم درباره قرص کلونیدین و ترک اعتیاد توسط آن متفاوت است. این نظرات بستگی به اصولی و درست بودن یا نبودن شیوه مصرف آن دارد.

مشاوره با متخصص در ارتباط با قرص کلونیدین و ترک اعتیاد

برای دریافت تخصصی بیشتر درباره قرص کلونیدین و ترک اعتیاد با مصرف اصولی آن، با متخصصین ما در ارتباط باشید.

آدرس مرکز ترک اعتیاد کوهیار :

تهران پارس، فلکه دوم بین دوم و سوم، خیابان 182 رحیمی طارمی، نبش مظفری، پلاک 55.
0919-8014360

آیا مقاله قرص کلونیدین و ترک اعتیاد (آنالیز عملکرد در 1403) مفید بود؟
آماده پاسخگویی به سوالات شما هستیم.

3/5 - (5 امتیاز)
Picture of دکتر سینا حسینی نژاد
دکتر سینا حسینی نژاد
با سلام. سید سینا حسینی نژاد هستم؛ پزشک و مسئول فنی مرکز کوهیار. بنده به مدت 5 ساله که بصورت تخصصی در مراکز ترک اعتیاد و MMT فعالیت میکنم. ما در مرکز تخصصی ترک اعتیاد کوهیار، تیمی از بهترین متخصصین ترک اعتیاد شامل : پزشک عمومی، روانشناس، روانپزشک، مددیار، کمک پرستار و مشاور خانواده را گرد هم آوردیم و با نهایت توانمان تلاش میکنیم تا با ارائه اطلاعات صحیح و معرفی راه حل های مناسب به بهبود سلامت شما عزیزان و جامعه ایرانی کمک کنیم.
دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید

سوال خود را از ما بپرسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *