تایید شده توسط تیم پزشکی کوهیار

محتوای این مقاله صرفا جهت آگاهی شما نوشته شده است. حتما قبل از هرگونه تصمیم گیری جهت درمان اعتیاد خود، از پزشکان مرکز تخصصی ترک اعتیاد کوهیار مشاوره دریافت کنید.

ماده مخدر لیدوکائین

ماده مخدر لیدوکائین (آمپول، قرص) + عوارض 1403

ماده مخدر لیدوکائین

دارویی به نام لیدوکائین وجود دارد که برخی از پزشکان معمولا برای ایجاد بی حسی در بخش‌های گوناگون بدن و بسیاری از موارد تخصصی دیگر آن را تجویز می‌نمایند. با این حال، می‌شود از آن با عنوان ماده مخدر لیدوکائین اعتیاد آور نیز یاد کرد زیرا برخی از افراد با استفاده بی رویه و غیر اصولی از آن، درگیر اعتیاد به این دارو شده‌اند و در حال دست و پنجه نرم کردن با عوارض آن هستند.

جهت دریافت مشاوره فوری درباره ماده مخدر لیدوکائین و شیوه درمان اعتیاد به آن با شماره تلفن 09198014360، تماس حاصل نمایید.
تیم مشاوران کوهیار آماده راهنمایی شما هستند.

کمپ ترک اعتیاد تهران
لیدوکائین یکی از داروهایی است که به عنوان بی حس کننده موضعی مورد استفاده قرار می‌گیرد ولی استفاده غیر اصولی و بدون دستور پزشک ممکن است عوارض جدی و حتی اعتیاد را برای فرد رقم بزند که در این صورت، ترک ماده مخدر لیدوکائین ضروری می‌شود.
لیدوکائین یکی از داروهایی است که به عنوان بی حس کننده موضعی مورد استفاده قرار می‌گیرد ولی استفاده غیر اصولی و بدون دستور پزشک ممکن است عوارض جدی و حتی اعتیاد را برای فرد رقم بزند که در این صورت، ترک ماده مخدر لیدوکائین ضروری می‌شود.

آمپول + قرص لیدوکائین برای چیست؟

  1. کم کردن فشار جمجمه.
  2. راحت کردن مسیر گذاشتن لوله‌هایی در عمل قلب.
  3. رفع حدودی آریتمی قلب.
  4. ساده کردن ورود دستگاه‌های پزشکی به سیستم تنفسی.
  5. سهل ساختن مسیر ورود تجهیزات پزشکی به دستگاه گوارش.
  6. کمک به کاهش سختی انجام اقدامات تخصصی پزشکی.
  7. کاهش درد حین انجام کارهای تخصصی در دندانپزشکی.

معمولا موارد ذکر شده در این لیست را در پاسخ به این سوال که آمپول و قرص لیدوکائین برای چیست ؟ در اختیار افراد قرار می‌دهیم تا آگاهی بیشتری نسبت به این دارو داشته باشند ولی با این حال، برای مصرف آن نباید خودسرانه عمل کنند.

برای این که از این دارو استفاده کنید، حتما باید پزشک متخصص تشخیص بدهد که برای شما مناسب هست یا خیر و سپس نوع دارو به همراه دوز مصرفی مناسب و نحوه استفاده را برای شما شفاف سازد.

از آمپول و قرص لیدوکائین برای کاهش درد هنگام انجام کارهای تخصصی پزشکی، تسهیل انجام کارهای دندانپزشکی، سهولت ورود تجهیزات پزشکی به درون بدن و بسیاری از موارد دیگر استفاده می‌شود.
از آمپول و قرص لیدوکائین برای کاهش درد هنگام انجام کارهای تخصصی پزشکی، تسهیل انجام کارهای دندانپزشکی، سهولت ورود تجهیزات پزشکی به درون بدن و بسیاری از موارد دیگر استفاده می‌شود.

روش سم زدایی لیدوکائین از بدن

برای این که اثرات ماده مخدر لیدوکائین را از بدن خود به طور کامل خارج نمایید، می‌توانید روش‌های طبیعی که خود بدن انجام می‌دهد را تقویت کنید. برای مثال، موارد زیر می‌توانند بسیار کمک کننده باشد:

  1. مصرف مایعات فراوان برای کمک به خارج شدن سم از طریق دفع ادرار و تعریق.
  2. پیروی از دستور غذایی مناسب جهت قرار دادن مواد غذایی حاوی فیبر و آنتی اکسیدان در برنامه.
  3. استراحت دادن به بدن و داشتن نظم در برنامه خواب جهت اجازه دادن به بدن برای انجام فعالیت دفع و ترمیم.
  4. داشتن فعالیت فیزیکی اصولی برای بهبود عملکرد بدن در زمینه دفع سموم.

این موارد در شرایطی کارساز هستند که اعتیاد به آن خفیف بوده و برای مدت کوتاهی فرد درگیر اعتیاد باشد. البته باز در این شرایط نیز لازم است متخصصین اجازه انجام کارها را بدهند اما در شرایطی که اعتیاد فردی حاد و شدید است، حتما لازم می‌شود سم زدایی لیدوکائین از بدن در یک مرکز خصوصی با نظارت شبانه روزی متخصصین انجام شود.

در این روش، همه کارها به طور تخصصی انجام می‌شوند و داروهای مناسبی به عنون جایگزین مورد مصرف قرار می‌گیرند تا فرد بتواند با کمترین میزان ریسک روند سم زدایی را پشت سر بگذارد.

در کنار ورزش، نوشیدن مایعات، پیروی از رژیم غذایی و ... ، نیاز است مددجویان برای سم زدایی لیدوکائین از بدن حتما شیوه‌های تخصصی را طبق نظر پزشکان انجم دهند و از داروهای ویژه جایگزین نیز مطابق تجویز او استفاده نمایند.
در کنار ورزش، نوشیدن مایعات، پیروی از رژیم غذایی و … ، نیاز است مددجویان برای سم زدایی لیدوکائین از بدن حتما شیوه‌های تخصصی را طبق نظر پزشکان انجم دهند و از داروهای ویژه جایگزین نیز مطابق تجویز او استفاده نمایند.

عوارض مصرف طولانی مدت لیدوکائین

  1. بروز بی نظمی در ضربان قلب.
  2. اختلالات دستگاه تنفس نظیر نارسایی تنفسی.
  3. تشنج.
  4. گیج رفتن سر.
  5. افزایش غیر طبیعی نیاز به خواب.
  6. نوسانات خلقی.
  7. اختلالات ذهنی و روانی.
  8. دوبینی.
  9. تار شدن دید.

این موارد که از جمله عوارض مصرف طولانی مدت لیدوکائین هستند، در صورت استفاده از ماده مخدر لیدوکائین برای مدت زمان طولانی و یا استعمال بیش از حد و مسمومیت شکل می‌گیرند و ممکن است در برخی از افراد، نشانه‌های دیگری نمایان شود که بستگی به شرایط جسمی هر فرد دارد.

اگر عارضه‌هایی نظیر این موارد و یا سایر علامت‌ها را در خود دیدید، حتما به یک مرکز ترک اعتیاد خصوصی مراجعه کنید تا پزشکان متخصص آماده به خدمت در آن‌ها سریعا از بروز آسیب‌های جدی‌تر جلوگیری نمایند.

اختلالات بینایی، مشکلات سیستم تنفسی، مشکلات قلبی، بیماری‌های روانی و رفتاری از جمله عوارض مصرف بلند مدت لیدوکائین هستند.
اختلالات بینایی، مشکلات سیستم تنفسی، مشکلات قلبی، بیماری‌های روانی و رفتاری از جمله عوارض مصرف بلند مدت لیدوکائین هستند.

بهترین روش ترک مخدر لیدوکائین چیست؟

معمولا برای از بین بردن اثر ماده مخدر لیدوکائین نیازی به بستری نیست و کسب مشورت از متخصصین و انجام مو به موی دستورات آن‌ها می‌تواند کافی باشد ولی زمانی که اعتیاد شدید بوده و شرایط فرد مساعد نباشد، قطعا بهترین روش ترک مخدر لیدوکائین این است که برای مدتی تحت نظر متخصصین قرار بگیرد تا در همه ساعات وضعیت او کنترل گردد و درمان به طور ویژه‌ای انجام شود.

در صورت نیاز به مراجعه به پزشک متخصص و دیدن فضای مرکز ترک اعتیاد خصوصی، به نشانی زیر مراجعه نمایید:
تهران پارس، فلکه دوم بین دوم و سوم، خیابان 182 رحیمی طارمی، نبش مظفری، پلاک 55.
دریافت مشاوره فوری: 8014360-0919

مشاوره ترک ماده مخدر لیدوکائین (قرص و آمپول)

یکی از خدمات ارائه شده توسط کمپ خصوصی کوهیار، برگزاری یک جلسه مشاوره رایگان برای تمامی مددجویان پیش از شروع مراحل درمانی است. برای این که درباره پروسه ترک ماده مخدر لیدوکائین اطلاعات بیشتری به دست آورید، این جلسه در اختیار شماست و متخصصین همه پرسش‌های شما را به طور کامل پاسخ خواهند داد.

آیا مقاله ماده مخدر لیدوکائین (آمپول، قرص) + عوارض 1403 مفید بود؟
آماده پاسخگویی به سوالات شما هستیم.

Picture of دکتر سینا حسینی نژاد
دکتر سینا حسینی نژاد
با سلام. سید سینا حسینی نژاد هستم؛ پزشک و مسئول فنی مرکز کوهیار. بنده به مدت 5 ساله که بصورت تخصصی در مراکز ترک اعتیاد و MMT فعالیت میکنم. ما در مرکز تخصصی ترک اعتیاد کوهیار، تیمی از بهترین متخصصین ترک اعتیاد شامل : پزشک عمومی، روانشناس، روانپزشک، مددیار، کمک پرستار و مشاور خانواده را گرد هم آوردیم و با نهایت توانمان تلاش میکنیم تا با ارائه اطلاعات صحیح و معرفی راه حل های مناسب به بهبود سلامت شما عزیزان و جامعه ایرانی کمک کنیم.
دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید

سوال خود را از ما بپرسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *