فهرست مطالب
Toggleدر زمان ترک متادون چی بخوریم؟
بسیاری از مددجویان از متخصصین میپرسند که: در زمان ترک متادون چی بخوریم ؟ توجه به این موضوع ضروری میباشد زیرا هنگام درگیر شدن افراد به اعتیاد، خیلی از ویتامینها، مواد مغذی و … مورد نیاز بدن از دست میرود و مهم است که در زمان شروع ترک، این مواد دوباره جایگزین شوند و بدن را به حالت طبیعی خود بازگردانند.
جهت دریافت مشاوره فوری در زمینه تغذیه در زمان ترک متادون با شماره تلفن 09198014360، تماس حاصل نمایید.
تیم مشاوران کوهیار آماده راهنمایی شما هستند.
کمپ ترک اعتیاد خصوصی در تهران
در زمان ترک متادون چه قرصی بخوریم؟
به طور کل، داروهایی نظیر بوپرنورفین، نالوکسن، کلونیدین و … بیشترین میزان استفاده توسط مددجویان را دارند ولی توجه داشته باشید این که در زمان ترک متادون چه قرصی بخوریم ، موضوعی نیست که برای همه افراد یکسان باشد و یک نسخه واحد برای تمامی مددجویان نوشته شود.
فاکتورهای مختلفی نظیر موارد زیر روی تشخیص بهترین دارو تاثیرگذار هستند و در نهایت، پزشک متخصص باید با در نظر گرفتن همه این موارد و به کمک دانش و تجربهای که دارد، بهترین دارو را انتخاب و تجویز نماید:
- سن.
- وزن.
- مقدار مصرف متادون.
- مدت زمان درگیری با اعتیاد.
- وضعیت فیزیکی.
برای ترک متادون چه بخوریم درد نکشیم؟
یکی دیگر از سوالات پر تکرار این است که در زمان ترک متادون چی بخوریم درد نکشیم؟ قرصهای نالترکسون و کلونیدین در اغلب مواقع برای کم کردن شدت علائم نظیر دردهای مفصلی و عضلات و … استفاده میشود.
با این حال در ابتدا باید بدانید:
مطمئنترین راه برای درد نکشیدن حین ترک متادون، قرار گرفتن تحت نظر پزشکان متخصص در یک مرکز خصوصی است. حال اگر میخواهید در منزل اقدام به ترک نمایید، پیشنهاد میشود برای دریافت رژیم غذایی و مکملهای تسکیندهنده درد با یک پزشک متبحر و باتجربه مشورت کنید تا مناسبترین موارد را با توجه به وضعیت جسمی و روانی شما تجویز کند و بدون ریسک و درد شدید، دوران ترک را به پایان برسانید.
عموما دمنوشهای گیاهی تاثیرات بسیار عالی در کاهش درد و ایجاد احساس آرامش دارند ولی به دلیل بحرانی بودن شرایط شما، بهتر است برای استفاده از آنها هم با متخصصین مشورت کنید تا عوارض خود آنها وضعیت فعلیتان را تهدید نکند.
برای کسب اطلاعات درباره این که در زمان ترک متادون چی بخوریم از جمله داروها، دمنوشها، رژیم غذایی و … میتوانید از طریق تماس با شماره 09198014360 با متخصصین ما در ارتباط باشید.
داروی گیاهی برای ترک متادون
استفاده از داروی گیاهی برای ترک متادون با هدف کاهش میزان درد و میل به مصرف دوباره و همچنین با تاثیرگذاری بر ایجاد آرامش، بسیار رایج شده است و حاوی فوائد قابل توجهی میباشد نظیر مصرف گیاهانی چون لوندر، بادرنجبویه، زنجبیل، انواع چایها، دمنوش زرشک و …
از آنجایی که موقعیت مناسبی برای آزمون و خطا و ریسک ندارید، بهتر است به جای مصرف خودسرانه و ناآگاهانه داروهای گیاهی، از یک نیروی متخصص کمک بگیرید تا شما را در این زمینه راهنمایی نماید.
داروی تسکین درد خماری متادون
عموما به این منظور، از داروهای زیر استفاده میشود:
- نالترکسون برای کاهش تاثیر ترکیبات اوپیوئیدی بر مغز و کم کردن میزان علائم ترک.
- کلونیدین جهت کاستن میزان استرس، تشویش و …
- بوپرنورفین برای جلوگیری از پیشرفت علائم.
توجه داشته باشید که استفاده از داروی تسکین درد خماری متادون و سایر مواد مخدر به طور مداوم و بدون نظارت پزشک نه تنها تاثیرات مثبت زیادی نخواهد داشت، بلکه خود آنها میتوانند باعث ایجاد وابستگی و در نهایت، اعتیاد شوند.
بنابراین، به جای استفاده از داروهای تسکین درد به طور نامعقول و بدون آگاهی نسبت به آنها، بهتر است از اول طبق دستورات تیم درمانی متخصص پیش برویم تا با آگاهی کامل و دقیق نسبت به این که در زمان ترک متادون چی بخوریم میزان درد دوران ترک را به درستی کاهش دهیم.
پکیج های ترک متادون توصیه میشود؟
معمولا پکیج های ترک متادون که در فضاهای اجتماعی یا ماهواره تبلیغ میشوند، جملات وسوسهکنندهای را برای تبلیغات میسازند و نظر مددجویان را جلب میکنند ولی در اکثر مواقع به دلیل ارائه یک سری داروهای یکسان برای همه افراد و عرضه آنها بدون کسب اطلاعات درباره هر مددجو، محصول تایید شده و حرفهای نخواهند بود و متاسفانه در خیلی از موارد تاثیرات آسیبزایی را به همراه دارند.
در این میان،
آن دسته از پکیج های ترک متادون که با نظارت تیم پزشکان متخصص و ماهر تهیه شدهاند و از نظر تاثیرگذاری و کیفیت میشود به آنها اعتماد کرد، ممکن است گزینه مناسبی جهت استفاده در کنار درمان اصولی باشند. البته در این شرایط هم نیاز است پکیج مورد نظر را به پزشک متخصص خود نشان دهید تا تداخلات دارویی و … را مورد توجه قرار دهد و در صورت صلاحدید او، شروع به استفاده کنید.
سوالات متداول
بهترین داروی تسکین درد خماری متادون چیست؟
- بوپرنورفین.
- کلونیدین.
- قرص نالوکسون و …
از جمله بهترین داروی تسکین درد خماری متادون می باشد که باید تحت نظر پزشک مصرف شوند.
آیا مصرف همزمان ترامادول و متادون خطرناک است؟
بله، مصرف همزمان این دو قرص باعث مصمومیت ، تهوع و سرگیجه میشود ، در کنار این موارد مصرف بی رویه ترامادول باعث افت فشار خون، خشکی دهان و یبوست میشود و نیاز است فرد مصرف کننده برای ترک ترامادول اقدام کند.
برای ترک متادون چی بخوریم؟
در زمان ترک متادون، مصرف مواد غذایی همچون موارد زیر میتواند کمک کننده باشد:
- پروتئین های مختلف مانند انواع گوشت (مرغ و ماهی و …).
- میوه و سبزیجات مختلف.
- مصرف آب به اندازه کافی.
همچنین مصرف کربوهیدرات باید محدود شود.
بهترین جایگزین برای متادون چیست؟
قرص ب2 معمولا به عنوان بهترین جایگزین برای متادون در نظر گرفته میشود، اما مصرف بیش از حد آن عوارض مختلفی می تواند داشته باشد.
مسکن قوی برای خماری متادون چیست؟ چه علائمی را کاهش میدهد؟
پاسخ سوال مسکن قوی برای خماری متادون چیست : قرص کلونیدین به عنوان مسکن و نالترکسون به عنوان سم زدای قوی برای متادون در نظر گرفته میشوند.
پاسخ سوال چه علائمی را کاهش میدهد؟
- عرق کردن.
- تحریک.
- استرس و اضطراب و …
آیا مقاله در زمان ترک متادون چی بخوریم؟ (قرص، داروی گیاهی یا …) مفید بود؟
آماده پاسخگویی به سوالات شما درباره این که در زمان ترک متادون چی بخوریم (غذا، مکمل، دارو و …) 1403 هستیم.