تایید شده توسط تیم پزشکی کوهیار

محتوای این مقاله صرفا جهت آگاهی شما نوشته شده است. حتما قبل از هرگونه تصمیم گیری جهت درمان اعتیاد خود، از پزشکان مرکز تخصصی ترک اعتیاد کوهیار مشاوره دریافت کنید.

ترک لورازپام

ترک لورازپام (در خانه یا کمپ؟) + علائم ترک قرص

ترک لورازپام

قرص لورازپام یکی از داروهای دسته‌ی آرامبخش است که جهت کاهش استرس و مشکلات خواب، مورد استفاده قرار می‌گیرد. مصرف خودسرانه و بیش از حد این دارو، باعث می‌شود عوارضی چون کم‌حافظه شدن، ایجاد زخم داخل دهان، خون‌ریزی معده و … در فرد دیده شود. این عوارض گاهی به قدری شدید می‌شوند که آسیب‌های جدی را برای فرد رقم می‌زند و در این مواقع، عموم افراد تصمیم قاطعانه‌ای برای ترک لورازپام می‌گیرند.

سوال مهمی که پرسیده می‌شود، این است که آیا ترک لورازپام در خانه شدنی می‌باشد؟ پاسخ متخصصین به این سوال، خیر می‌باشد. در ادامه این مقاله به طور کامل این موضوع را بررسی می‌کنیم.

جهت دریافت مشاوره فوری با شماره تلفن 09198014360، تماس حاصل نمایید.
تیم مشاوران کوهیار آماده راهنمایی شما هستند.

کمپ ترک اعتیاد خصوصی در تهران
ترک لورازپام در کوتاه‌ترین مدت، بدون درد در کمپ خصوصی کوهیار.
ترک لورازپام با حضور در یک مرکز پیشرفته ترک اعتیاد بسیار کوتاه‌تر و راحت تر انجام میشود.

ترک لورازپام در خانه

ترک لورازپام به طور کل عوارض و علائمی را به همراه دارد که شرایط را برای فرد ترک‌کننده بسیار سخت و پیچیده می‌کند تا حدی که تصمیم می‌گیرد به مصرف دوباره آن برگردد.

برخی از این علائم عبارت اند از: عدم تمرکز، بالا رفتن فشار خون، تپش قلب، مشکلات خوابیدن، عرق کردن بیش از حد و لرزیدن، بالا و پایین شدن حالات روحی، اختلالات گوارشی و …

عوارض ترک لورازپام هم بدین شرح هستند:

استفراغ شدید، نابسامانی‌های رفتاری، احساس درد در معده و …

بنابراین، ترک لورازپام در خانه نه تنها تاثیر مثبتی ندارد، بلکه تاثیرات منفی و مخربی را هم به دنبال خواهد داشت زیرا در منزل هیچ متخصصی شرایط این فرد را کنترل نمی‌کند و داروهای مناسبی برای او تجویز نمی‌شود.

این در حالی است که ترک در کمپ خصوصی به فرد کمک می‌کند 24 ساعته تحت نظر بهترین پزشکان باشد و از همه نظر (تفریح، اقامت، درمان جسمی، درمان روانی و …) تامین باشد و این علائم و عوارض وحشتناک را تجربه نکند.

ترک لورازپام در کمپ خصوصی با بالاترین امکانات، بهترین جایگزین ترک در خانه است.
ترک لورازپام در یک کمپ خصوصی با بالاترین امکانات، بهترین جایگزین ترک در خانه است.

ترک قرص لورازپام چند روز طول میکشد؟

مدت زمان ترک قرص لورازپام کاملا به میزان مصرف فرد و وابستگی او به این ماده مخدر بستگی دارد ولی به طور کل، روند درمان بین یک تا سه ماه ممکن است به طول انجامد.

علائم بعد از نیم روز خود را نشان می‌دهند و بین هفته اول و دوم ترک، علائم به بالاترین حد خود می‌رسند.

ترک قرص لورازپام چند روز طول میکشد؟ مدت زمان ترک این ماده مخدر وابسته به عوامل زیادی است ولی در کمپ کوهیار عموما بین 1 تا 3 ماه زمان نیاز است.
ترک قرص لورازپام چند روز طول میکشد؟ مدت زمان ترک این ماده مخدر وابسته به عوامل زیادی است ولی در کمپ کوهیار عموما بین 1 تا 3 ماه زمان نیاز است.

ترک لورازپام در منزل، کمپ خصوصی یا کلینیک درمانی؟

هر یک از این راه‌های ترک لورازپام، مزایا و معایب خود را دارند که برای هر شخص ممکن است برخی از آن‌ها اولویت داشته باشد. در این بخش به طور کامل به این موضوع می‌پردازیم.

ترک قرص لورازپام در خانه این مزیت را دارد که هزینه‌بر نیست ولی عیب آن این است که علائم و عوارض ترک به طور شدیدی خود را نشان می‌دهند و فرد نمی‌تواند این شرایط را تحمل کند و احتمال بازگشت به مصرف بالا است.

رهایی از لورازپام در کلینیک

ترک در کلینیک درمانی نیز به دلیل هزینه پایینی که دارد، انتخاب بعضی افراد است ولی عیب آن این است که می‌گویند رفتار شایسته‌ای در برخی موارد با مددجویان صورت نمی‌گیرد و مدت زمان حضور فرد در آن‌ کوتاه است و ممکن است روند درمان به طور کامل تمام نشود.

ترک در کمپ خصوصی این مزیت را دارد که تیم درمان بسیار قوی دارد و امکانات و خدمات ارائه شده توسط آن‌ها در هر زمینه‌ای بسیار باکیفیت است. عیب آن این است که ممکن است هزینه بالایی داشته باشد و البته این هزینه قطعا در برابر نجات جان فرد ناچیز است.

آیا مقاله ترک لورازپام (در خانه یا کمپ؟) + علائم ترک قرص برای شما مفید بود؟

آماده پاسخ به سوالات شما هستیم.

4.4/5 - (10 امتیاز)
Picture of دکتر سینا حسینی نژاد
دکتر سینا حسینی نژاد
با سلام. سید سینا حسینی نژاد هستم؛ پزشک و مسئول فنی مرکز کوهیار. بنده به مدت 5 ساله که بصورت تخصصی در مراکز ترک اعتیاد و MMT فعالیت میکنم. ما در مرکز تخصصی ترک اعتیاد کوهیار، تیمی از بهترین متخصصین ترک اعتیاد شامل : پزشک عمومی، روانشناس، روانپزشک، مددیار، کمک پرستار و مشاور خانواده را گرد هم آوردیم و با نهایت توانمان تلاش میکنیم تا با ارائه اطلاعات صحیح و معرفی راه حل های مناسب به بهبود سلامت شما عزیزان و جامعه ایرانی کمک کنیم.
دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید

سوال خود را از ما بپرسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *