فهرست مطالب
Toggleپرسش و پاسخ ترک شیشه
ایجاد شدن بستری برای پرسش و پاسخ ترک شیشه به افراد کمک میکند دغدغههای خود را با متخصصین در میان بگذارند و پاسخ سوالاتشان را از آنها به طور دقیق بگیرند.
کمپ ترک اعتیاد خصوصی کوهیار، از بهترین مراکز ترک شیشه در تهران بوده که ضمن در اختیار داشتن بهترین تیم پزشکی و ساده کردن پروسه ترک برای مراجعین، امکانات رفاهی و تفریحی بسیار مناسبی مانند استخر، جکوزی، منو غذایی باز و … را فراهم کرده است.
جهت دریافت مشاوره فوری در زمینه ترک اعتیاد به شیشه با شماره تلفن 09198014360، تماس حاصل نمایید.
تیم مشاوران کوهیار آماده راهنمایی شما هستند.
تجربه معتادان ترک کرده شیشه
تجربه معتادان ترک کرده شیشه در دو هفته اول درمان چگونه است؟
در روزهای ابتدایی ترک شیشه هنوز عوارض استفاده از این ماده مخدر نظیر افزایش ضربان قلب، دلمردگی و … وجود دارد.
تجربه افراد ترک کرده شیشه درباره مشکلات خواب این دوره چیست؟
معمولا از گذشت یک و نیم ماه تا چهار ماه از ترک شیشه، یک سری اختلالات در خواب، تسلط بر موضوعات، کاهش توان جسمی و … رخ میدهد.
تجربه بازگشت دوباره به مصرف شیشه در افراد حین ترک این ماده مخدر چگونه است؟
حدودا از هفته دوم تا ششم ترک شیشه، حس و حال خوبی از نظر جسمی و روانی در فرد ایجاد میشود و خیلی از افراد در این موقعیت فکر میکنند روند درمانی آنها تمام شده است و اقدامات دیگری نیاز نیست. در حالی که با نصفه و نیمه رها کردن پروسه ترک، دوباره مشکلات گذشته پیش میآیند و مددجو ناچار به استفاده از شیشه خواهد شد.
اثرات بلند مدت و کوتاه مدت شیشه
تعدادی از اثرات بلند مدت شیشه عبارت اند از:
- مشکلات کبد.
- اختلالات عملکرد کلیه.
- ناتوانی در درست تصمیم گرفتن.
- انجام کارهای بسیار خطرناک.
- عصبانیت.
- ایجاد آسیب برای دیگران.
برخی از اثرات کوتاه مدت شیشه :
- بالا و پایین شدن اوضاع اخلاقی.
- اختلالات خواب.
- دندان قروچه.
- از دست دادن حافظه.
- بی هوشی.
- ملتهب شدن کبد.
- مشکلات قلبی.
پاسخ به سوالات متداول در خصوص رهایی از شیشه
پرسش و پاسخ ترک شیشه را در این بخش داریم که برگرفته از نیاز بسیاری از مددجویان میباشد.
پاسخ به برخی از سوالات متداول در خصوص رهایی از شیشه:
ترک شیشه چند روز طول میکشد؟
این سوال، پاسخ یکسانی برای همه مددجویان ندارد و موضوعاتی نظیر سن، وزن، مدت مصرف، نحوه استفاده و … روی مدت زمان مورد نیاز برای ترک تاثیر میگذارند ولی به طور کل، در بعضی از افراد حدود 60 روز و در بعضی دیگر از افراد، تا یک سال و نیم طول میکشد.
مواد شیشه تا چند روز در بدن میماند؟
یکی از پرتکرارترین موارد در پرسش و پاسخ ترک شیشه همین مورد است.
مواد مخدر شیشه از 24 تا 72 ساعت در خون ماندگار است. این ماده از 48 ساعت تا یک هفته ممکن است در ادرار دیده شود اما در مو حتی تا 90 روز احتمال دارد تشخیص داده شود.
برای ترک شیشه چه بخوریم؟
دو مورد از فاکتورهای مهم برای تغذیه هنگام ترک شیشه این است که 1- آن خوراکی به دفع شیشه از بدن کمک کند و 2- آرامش کافی را به شخص بدهد.
دمنوش چای بابونه یکی از مواردی است که به مددجویان در حال ترک کمک میکند سریعتر مواد را از بدن دفع نمایند و همچنین در این مسیر آرامش خورا را به دست آورند.
بهترین قرص برای ترک شیشه کدام است؟
هیچ فردی نمیتواند برای مددجویان قرصی را جهت ترک اعتیاد تجویز نماید غیر از پزشکان متخصص. برای استفاده از دارو حین ترک حتما از یک متخصص در این زمینه مشاوره بگیرید و یا برای آسودگی خیال، ترک شیشه را در یک کمپ خصوصی با خدمات درمانی، تفریحی و اقامتی بسیار باکیفیت سپری نمایید تا داروهای مناسب نیز به موقع در اختیارتان قرار بگیرند.
مرکز تخصصی رهایی از مواد محرک
یک مرکز تخصصی رهایی از مواد محرک باید در کنار خدمات درمانی بسیار رده بالا نظیر مراقبتهای شبانه روزی، تجویز بهترین داروها، برگزاری جلسات روان درمانی، استفاده از نوینترین شیوههای درمانی و …، امکانات اقامتی بسیار ویژهای را نیز ارائه دهند تا مددجویان احساس راحتی کنند و بدون هیچگونه دغدغهای روند درمانی را به طور کامل طی نمایند.
جدا از همه این موارد، مهم است که کمپهای تخصصی نظیر کوهیار، خدمات تفریحی بسیار جذابی را برای مددجویان در نظر داشته باشند تا احساس افسردگی و بیحالی در آنها به وجود نیاید.
نشانی کمپ خصوصی کوهیار:
تهران پارس، فلکه دوم، بین دوم و سوم، خیابان 182 رحیمی طارمی، نبش مظفری، پلاک 55.
تلفن تماس: 09198014360
آیا مقاله پرسش و پاسخ ترک شیشه + تجربه ها (1403) مفید بود؟
آماده خدمات رسانی به شما از طریق پرسش و پاسخ ترک شیشه هستیم.
با سلام و خسته نباشید در جایی خوندم که مصرف همزمان بوپرنوفین و شیشه باعث میشه شیشه اثرگذاری کمتری داشته باشد آیا درسته ؟و سوال دوم آیا داروی ریسپریدون میتواند با افزایش دوز تدریجی آن به طور کامل مانع اثر گذاری شیشه شود ؟
مصرف همزمان بوپرنورفین و شیشه میتواند خطرناک باشد و عوارض جدی به دنبال داشته باشد. ریسپریدون، که برای درمان اختلالات روانی استفاده میشود، نمیتواند به طور کامل مانع اثرگذاری شیشه شود. بهتر است با پزشک مشورت کنید تا راهنماییهای لازم را دریافت کنید.