فهرست مطالب
Toggleراهنمای گام به گام ترک کوکائین
کوکائین مخدری به شکل پودر سفید است که بسیار اعتیاد آور بوده و عوارضی همچون سکته قلبی، مرگ مغزی، افسردگی و … را به همراه دارد. معمولا ترک کوکائین به دلیل وابستگی بالا سخت بوده و فرد را دچار عوارض ترک مثل آشفتگی و تمایل به مصرف دوباره آن می کند. به همین دلیل ترک کوکائین در خانه بسیار سخت بوده و بهتر است فرآیند ترک زیر نظر پزشکان و متخصصین و در مرکز ترک کوکائین، کمپ ترک اعتیاد خصوصی ، دولتی یا کلینیک انجام شود.
کمپ ترک اعتیاد خصوصی ، از بهترین مراکز ترک کوکائین در تهران بوده که ضمن در اختیار داشتن بهترین تیم پزشکی و ساده کردن پروسه ترک برای مراجعین، امکانات رفاهی و تفریحی بسیار مناسبی مانند استخر، جکوزی، منو غذایی باز و … را فراهم کرده است.
جهت دریافت مشاوره فوری درباره درمان اعتیاد به کوکائین با شماره تلفن 09198014360، تماس حاصل نمایید.
(شما میتوانید سوالات خود را در پایان مقاله، در بخش نظرات بپرسید)
عوارض اعتیاد به کوکائین کدامند ؟
در جدول زیر ، عوارض اعتیاد به کوکائین را قرار داده ایم:
نوع عوارض | عوارض |
---|---|
جسمی | افزایش ضربان قلب و فشار خون- افزایش دمای بدن- کاهش اشتها- تشنج و سکته قلبی- مرگ مغزی |
روانی | اضطراب و افسردگی- پارانویا (بیاعتمادی شدید به دیگران)- تحریکپذیری و پرخاشگری- افکار خودکشی |
اجتماعی | مشکلات در روابط خانوادگی و اجتماعی- کاهش عملکرد در محیط کار یا تحصیل- مشکلات قانونی و مالی |
احتمال انتقال HIV در افرادی که کوکائین را تزریق می کنند وجود دارد، همچنین مصرف بیش از حد این ماده میتواند باعث مرگ فرد شود. بهتر است قبل از رخ دادن اتفاق جبران ناپذیر، برای درمان و بهبودی اقدام کرد.
به نقل از سایت americanaddictioncenters ، مصرف کوکائین باعث پریشانی و اختلال در یادگیری می شود:
Cocaine also increases stress hormones like cortisol in the brain, which may lead to increased distress levels as well as learning and memory dysfunction
کوکائین همچنین هورمون های استرس مانند کورتیزول را در مغز افزایش می دهد که ممکن است منجر به افزایش سطح پریشانی و همچنین اختلال در یادگیری و حافظه شود.
عوارض ترک ناگهانی کوکائین چیست ؟
- افسردگی.
- بی خوابی.
- بی حالی.
- عدم تمرکز.
- تمایل به مصرف دوباره کوکائین.
- آشفتگی و موارد دیگر.
کاهش مصرف و یا ترک ناگهانی کوکائین به دلیل وابستگی فرد به این ماده مخدر ، عوارض گفته شده را به همراه خواهد داشت، پس بهتر است در یک مرکز تخصصی ، کمپ ترک اعتیاد لاکچری و یا تحت نظر متخصصین، ترک انجام شود.
خماری کوکائین چگونه است؟
خماری کوکائین به تغییرات جسمی و روانی گفته میشود که پس از کنار گذاشتن کوکائین در بدن رخ میدهد و معمولا تا مصرف بعدی، این تغییرات در بدن می مانند. کاهش سرعت تفکر ، بدن درد، خستگی و … از جمله موارد خماری کوکائین می باشند.
مدت زمان عوارض ترک کوکائین
این مدت زمان به شرایط مختلفی همچون وضعیت جسمی بیمار، دوز مصرفی او، مدت زمانی که درگیر اعتیاد به کوکائین بوده و … بستگی دارد. ممکن است برای هفته ها و یا ماه ها پس از کنار گذاشتن کوکائین، علائمی همچون خستگی جسمی و افسردگی را به همراه داشته باشد.
ترک کوکائین در خانه خطرناک است؟
بله، ترک کوکائین در خانه میتواند بسیار خطرناک باشد، چراکه ممکن است با علائم جسمی و روانی شدیدی (از جمله افکار خودکشی) همراه باشد که نیاز به نظارت پزشکی دارد. همچنین ترک اعتیاد در منزل و بدون نظارت مناسب، احتمال بازگشت فرد به مصرف را افزایش میدهد.
با این وجود اگر به ترک کوکائین در خانه اصرار دارید ، میتوانید روند بهبود خود را تحت نظر یک پزشک متخصص پیش برده و از دارو های تجوزی شده توسط او استفاده نمایید.
آیا ترک کوکائین امکان پذیر است؟
بله، ترک کامل و بدون بازگشت کوکائین امکان پذیر است، اگر تحت نظر پزشک انجام شده و از روان درمانگر ها و متخصصین ترک اعتیاد کمک گرفته شود. در کمپ ترک اعتیاد vip ، به دلیل امکانات رفاهی و لاکچری که در آنجا وجود دارد، نه تنها ترک این ماده مخدر ممکن بوده ، بلکه بسیار لذت بخش خواهد بود.
ترک کوکائین چند روز طول میکشد؟
ترک کوکائین به موارد مختلفی همچون سن ، دوز مصرف و … بستگی دارد اما به طور کلی بین 1 هفته تا 3 هفته در نظر گرفته میشود. برای مشاهده عوامل مختلف در ترک اعتیاد افراد، میتوانید مقاله ترک کوکائین چند روز طول میکشد؟ را مطالعه کنید.
کوکائین چند روز در بدن میماند؟
کوکائین در درون خون حدودا 48 ساعت ، در ادرار به حدود 72 الی 96 ساعت و در مو حدود 3 ماه باقی خواهد بود.
واضحترین شیوه تست کوکائین ، تست مو می باشد؛کوکائین در مو تا حدود سه ماه نیز باقی خواهد ماند.
بهترین روش ترک کوکائین
ترک کوکائین به دلیل وابستگی شدید فرد به این ماده، امری سخت و دشوار است، مخصوصا اگر با روش های سنتی، خود درمانی و یا بدون نظارت پزشک و در منزل انجام شود. به همین دلیل بهترین روش ترک کوکائین، بستری شدن در کمپ و تحت مراقبت های ویژه کادر درمان آنجاست.
اگر هم فرد تمایلی به ترک نداشته باشد و به خود یا دیگران آسیب وارد کند، اطرافیان میتوانند او را در کمپ ترک اعتیاد اجباری در بستری نمایند.
تجربه ترک کوکائین
هفته اول پس از ترک
در این دوره، مددجو احساس نیاز شدید به مصرف دوباره کوکائین را دارد و علاوه بر این، بیحالی، اختلالات خواب، عدم تمرکز، تغییرات خلق و خو در وی نمایان میشود، این علائم به خصوص در زمان ترک ناگهانی بسیار شدیدتر رخ میدهند.
ماه اول بعد از ترک (هفته دوم تا چهارم)
تجربه ترک کوکائین در هفته دوم تا چهارم به این صورت است که عوارض ترک کاهش یافته اما فرد همچنان تمایل به مصرف مجدد کوکائین دارد. همچنین معمولا سم زدایی در 30 روز ابتدایی درمان به مراحل پایانی خود میرسد و فرد باید حتما داروهای تجویز شده توسط پزشک را استفاده نماید و به مدت سه ماه همچنان زیر نظر متخصصین باشد تا به طور کامل اثرات مصرف کوکائین از بین برود.
ماه سوم به بعد ترک
پس از 3 ماه بدن و ذهن شروع به بهبود کرده و شرایط جسمی و روحی فرد بهتر میشود، البته ممکن است تمایل به مصرف همچنان وجود داشته باشد که در این صورت با جلسات مشاوره ، احتمال بازگشت را به حداقل می رساند.
چرا کنترل وسوسه کوکائین مهم است؟
وسوسه کوکائین ، مهم ترین عامل بازگشت افرادی است که برای ترک این ماده اقدام کرده اند. به همین دلیل اگر فرد توانایی کنترل این وسوسه را نداشته باشد، احتمال مصرف مجدد او بالا میرود.
مراحل بستری در کمپ ترک اعتیاد به کوکائین
- مشاوره با متخصصین.
- انجام تست و آزمایشات اولیه.
- ویزیت شدن توسط روانپزشک.
- تدوین برنامه شخصی برای بیمار مطابق با شرح حال، وضعیت جسمی و روحی او.
- بستری.
از بین بردن اثر کوکائین در بدن چگونه ممکن است؟
در طول درمان تحت نظر پزشک متخصص، به شما گفته میشود آب و نوشیدنی بیشتر استفاده کنید، تغذیه مناسب سرشار از سبزیجات و میوههای حاوی ویتامین داشته باشید، به حد متعادلی با مشورت پزشک ورزش و تحرک داشته باشید تا بدن تان این ماده مخدر را راحتتر دفع نماید.
وابستگی به کوکائین چگونه درمان میشود؟
از آنجاییکه وابستگی به کوکائین، یک نوع اختلال روانی است، معمولا درمان آن با درمان های روانی اجتماعی انجام میشود.
مرکز ترک کوکائین
برای مشاوره تخصصی با مرکز ترک کوکائین میتوانید به صورت حضوری و تلفنی اقدام نمایید.
شماره تماس : 09198014360
آدرس : در تهران پارس، فلکه دوم، بین دوم و سوم، خیابان 182 رحیمی طارمی، نبش مظفری.
چکیده مقاله ترک کوکائین
کوکائین ماده مخدری قوی ای است که بر مغز و جسم بیمار تاثیر بسیار مخربی گذاشته و اگر فرد مصرف کننده به فکر ترک آن نباشد، عوارض جبران ناپذیری را در بر خواهد داشت. برای ترک اعتیاد کوکائین چند روش درمان وجود دارد، که به دلیل عوارض ترک و قطع مصرف کوکائین، بهترین روش کنارگذاری آن، پیشبرد پروسه ترک زیر نظر متخصصین و یا در کمپ ترک اعتیاد تمایلی می باشد.
سوالات متداول در رابطه با ترک کوکائین
شبه کوکائین یا کوکائین صورتی چیست؟
کوکائین صورتی نوعی داروی توهم زاست که کاملا با کوکائین متفاوت می باشد، از جمله عوارض شبه کوکائین میتوان به موارد زیر اشاره کرد :
- احساس از دست دادن هوش.
- بالا رفتن سطح فشار، تپش قلب.
- افزایش دمای بدن.
- توهم و موارد دیگر.
چه چیزی کوکائین را خنثی میکند؟
مراحل پاکسازی بدن از کوکائین:
- قطع مصرف کوکائین.
- مراجعه به پزشک متخصص و یا کمپ ترک اعتیاد.
- نوشیدن مقدار زیادی آب و خوردن غذا های سالم مثل میوه و سبزیجات.