ترک تریاک

ترک تریاک (به روش جدید 1403) + آسان ترین راه

ترک تریاک

مصرف تریاک باعث بروز عوارضی مانند تشنج، غش، مشکلات خواب، نوسانات خلقی، کاهش وزن، اختلالات سیستم تنفسی و عصبی، ضعف سیستم دفاعی و بسیاری از موارد دیگر می‌شود.
در این صورت، لازم است فرد مصرف کننده به فکر راهی اصولی جهت ترک تریاک زیر نظر متخصصین باشد.

کمپ ترک اعتیاد خصوصی کوهیار، از بهترین مراکز ترک تریاک در تهران بوده که ضمن در اختیار داشتن بهترین تیم پزشکی و ساده کردن پروسه ترک برای مراجعین، امکانات رفاهی و تفریحی بسیار مناسبی مانند استخر، جکوزی، منو غذایی باز و … را فراهم کرده است.

جهت دریافت مشاوره فوری درباره بهترین روش ترک کردن تریاک زیر نظر متخصصین در کمپ خصوصی با شماره تلفن 09198014360، تماس حاصل نمایید.
تیم مشاوران کوهیار آماده راهنمایی شما هستند.

شیره تریاک

آسان ترین راه ترک تریاک چیست؟

حضور در یک کمپ vip ترک اعتیاد با تیم درمان اختصاصی، آسان ترین راه ترک هر نوع ماده مخدر میباشد.

چرا ترک تریاک سخت است؟

ترک کردن هر یک از ماده‌های مخدر اعتیاد آور کار ساده‌ای نیست زیرا بدن به آن وابسته شده، همه ارگان‌ها به ورود آن ماده عادت کرده و عملکرد خود را تحت تاثیر آن بروز می‌دهند. بنابراین، ترک تریاک سخت خواهد بود.

یکی از دلایل سخت بودن آن، بروز عوارض و علائم ترک است که مانند حالت تهوع، گیج رفتن سر، اختلالات روانی و سایر موارد نمایان می‌شود ولی این موارد زمانی رخ می‌دهند که فرد به طور غیر اصولی مخدر را خودسرانه ترک کرده باشد.

در صورت ترک تحت نظر متخصصین با حضور در یک کمپ خصوصی به همراه خدمات و امکانات باکیفیت، میزان پدیدار گشتن عوارض ترک تریاک بسیار کاهش می‌یابد و روند ترک شیره تریاک بسیار ساده‌تر خواهد شد.

بهترین روش ترک تریاک

ترک تریاک سخت تره یا متادون یا مواد مخدر دیگر؟

سخت یا ساده بودن ترک یک ماده مخدر، به میزان وابستگی و تاثیراتی که بر بدن به جای می‌گذارد، بستگی خواهد داشت.

وقتی می‌پرسند که ترک تریاک سخت تره یا متادون، باید ببینیم کدام یک تاثیرات وابسته‌کننده بیشتری دارند و مشخص است که تریاک بیشتر فرد را درگیر اعتیاد می‌کند.

از همین رو، احتمالا ترک نمودن تریاک در مقایسه با ترک متادون، امری سخت‌تر است ولی همین میزان دشواری را نیز می‌توان با انتخاب راهی ایمن و مطمئن برای رهایی از اعتیاد، کاهش دهیم.

ترک تریاک به روش سنتی بهتر است یا روش جدید؟

برخی از متخصصین طب سنتی می‌گویند می‌شود برای ترک تریاک به روش سنتی اقدام کرد و با استفاده از دمنوش‌ها، داروهای گیاهی، رژیم سالم و سایر موارد به راحتی تریاک را ترک کرد ولی امروزه متخصصین مدرن چنین چیزی را تایید نمی‌کنند.

دلیل این امر این است که راه‌هایی نظیر مصرف دمنوش و داروهای گیاهی نمی‌تواند به طور کل اثرات وارد شده توسط تریاک را حذف نماید و صرفا نقش مکملی برای ایجاد آرامش، تنظیم خواب، زدودن سموم و موارد تکمیلی دارد.

بنابراین، روش‌های جدید نظیر سم زدایی، دارو درمانی و مهم‌ترین آن‌ها روان درمانی بسیار تاثیرگذارتر و اصولی‌تر هستند ولی استفاده از روش‌های سنتی می‌تواند در روند ترک، کار را ساده‌تر نماید.

بهترین کمپ ترک اعتیاد به تریاک

بهترین کمپ ترک اعتیاد به تریاک

زمانی که می‌خواهید بهترین کمپ ترک اعتیاد به تریاک را پیدا کنید، باید توجه ویژه‌ای به امکانات و خدمات ارائه شده، متخصصین حاضر در آن، نحوه درمان و موارد کلیدی دیگر داشته باشید تا بتوانید مطمئن‌ترین و ایمن‌ترین مرکز را برگزینید.

کمپ ترک اعتیاد خصوصی کوهیار یکی از مراکزی است سعی می‌کند که خدمات درمانی، تفریحی و اقامتی را در بالاترین کیفیت ارائه دهد و همچنین از نیروهای متخصص و باتجربه کمک بگیرد تا همه مددجویان بتوانند ترک آسان تریاک را تجربه کنند و با شانس بالایی درمان را به نتیجه برسانند.

نشانی مرکز خصوصی ترک اعتیاد کوهیار:
تهران پارس، فلکه دوم بین دوم و سوم، خیابان 182 رحیمی طارمی، نبش مظفری، پلاک 55.
شماره تماس جهت اخذ مشاوره تلفنی: 8014360-091

سوالات متداول درباره شیوه رهایی از اعتیاد به تریاک

ترک تریاک با استامینیفن کدئین ممکن است؟

استفاده از استامینوفن کدئین می‌تواند در کنار روش اصولی سم زدایی قرار بگیرد تا به عنوان یکی از داروهای مورد مصرف حین ترک، تاثیرات خاص خود نظیر کاهش درد را بگذارد.

اما تنها بهره بردن از استامینوفن قطعا نمی‌تواند کاری را در جهت ترک کامل پیش ببرد. با این حال، هرگونه مصرف آن باید تحت نظر پزشک متخصص انجام شود.

ترک تریاک با متادون چه تفاوتی با ب 2 دارد؟

متادون قوی تر بوده و برای درمان‌های طولانی مدت مناسب‌تر است ولی به همراه این موارد، عوارض بیشتری را نیز به همراه دارد. بوپرنورفین یا همان قرص ب 2 برای ترک اعتیاد به تریاک تاثیرات کمتری را در کوتاه مدت می‌گذارد و عوارض نسبتا خفیف‌تری دارد.

ترک تریاک با شربت اپیوم ممکن است؟

شربت اوپیوم ممکن است دردهای حسن ترک را کاهش دهد ولی به دلیل داشتن مورفین، خود آن می‌تواند مستعد ایجاد اعتیاد شود و فرد پس از ترک کردن تریاک به کمک آن، احتمال دارد به شربت اپیوم اعتیاد پیدا نماید.

ترک نمودن تریاک به کمک هر مخدر دیگری، کار درست و عقلانی نیست زیرا آن‌ها صرفا در لحظه درد ناشی از ترک را کاهش می‌دهند و پس از مدتی صرفا نوع اعتیاد تغییر خواهد کرد.
ترک نمودن تریاک به کمک هر مخدر دیگری، کار درست و عقلانی نیست زیرا آن‌ها صرفا در لحظه درد ناشی از ترک را کاهش می‌دهند و پس از مدتی صرفا نوع اعتیاد تغییر خواهد کرد.

ترک تریاک با مشروب ممکن است؟

این کار خطرات بسیار زیادی را به همراه دارد زیرا مشروبات الکلی اعتیاد آور هستند و ممکن است اعتیاد به آن‌ها نیز صورت بگیرد.

غیر از این، خطر اوردوز، مشکلات تنفسی و خیلی عوارض دیگر نمایان شود. بنابراینف بهتر است دید غیر ممکن بودن نسبت به این شیوه داشته باشید.

سخت ترین روز ترک تریاک چه روزی است؟

معمولا روزهای اول به خصوص از روز سوم تا دهم جزو سخت ترین روزهای ترک به حساب می‌آیند زیرا نرسیدن مخدر به بدن احساس می‌شود و ارگان‌ها نسبت به ان واکنش نشان می‌دهند.

عرق کردن، مشکلات گوارشی، تند شدن ضربان قلب، اختلالات روانی و خیلی موارد دیگر از عوارض ترک کردن است که در صورت عدم حضور زیر نظر متخصص با شدت بالایی حس می‌شوند.

مشاوره ترک اعتیاد تریاک

در صورت نیاز به دریافت اطلاعات دقیق درباره نحوه ترک کردن تریاک در مرکز خصوصی کوهیار و یا پیدا کردن پاسخی تخصصی برای سوالات دهنی خود، می‌توانید از تیم مجرب کوهیار به طور حضوری یا تلفنی کمک بگیرید.

آیا مقاله ترک تریاک (آسان و سریع) + روش جدید 1403 مفید بود؟

سخن آخر: ما برای تکمیل محتوا ترک تریاک ، از تجارب خود + تازه ترین مقالات علمی در ژورنال های معتبری مانند health استفاده کردیم تا بتوانیم اطلاعات کامل و صحیحی را در اختیار شما قرار دهیم. هم اکنون آماده پاسخ به سوالات شما هستیم.

5/5 - (1 امتیاز)
Picture of دکتر سینا حسینی نژاد
دکتر سینا حسینی نژاد

با سلام. سید سینا حسینی نژاد هستم؛ پزشک و مسئول فنی مرکز کوهیار.
بنده به مدت 5 ساله که بصورت تخصصی در مراکز ترک اعتیاد و MMT فعالیت میکنم. ما در مرکز تخصصی ترک اعتیاد کوهیار، تیمی از بهترین متخصصین ترک اعتیاد شامل : پزشک عمومی، روانشناس، روانپزشک، مددیار، کمک پرستار و مشاور خانواده را گرد هم آوردیم و با نهایت توانمان تلاش میکنیم تا با ارائه اطلاعات صحیح و معرفی راه حل های مناسب به بهبود سلامت شما عزیزان و جامعه ایرانی کمک کنیم.

دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید

سوال خود را از ما بپرسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *