اعتیاد در سن پایین

اعتیاد در سن پایین (نوجوانان) + علائم و راهکار 1403

اعتیاد در سن پایین

جای تاسف دارد که نوجوانان در سنین 10 الی 14 سال به خاطر احساس تنهایی، همرنگ شدن با دوستان، جلب توجه، دوری از فشارها و بسیاری از دلایلی که در هر فرد متفاوت است، رو به مصرف مواد مخدر آورده‌اند. اعتیاد در سن پایین باعث شده است آینده جامعه رو به نابودی کشانده شود.

در صورت عدم جلوگیری از این موضوع، خطرات بسیار زیادی تمامی افراد این سنی را مورد تهدید قرار خواهد داد.

کمپ ترک اعتیاد خصوصی کوهیار، از بهترین مراکز ترک اعتیاد در تهران بوده که ضمن در اختیار داشتن بهترین تیم پزشکی و ساده کردن پروسه ترک برای مراجعین، امکانات رفاهی و تفریحی بسیار مناسبی مانند استخر، جکوزی، منو غذایی باز و … را فراهم کرده است.

جهت دریافت مشاوره فوری درباره اعتیاد در سن پایین و شیوه ترک دادن نوجوانان با شماره تلفن 09198014360، تماس حاصل نمایید.
تیم مشاوران کوهیار آماده راهنمایی شما هستند.

مشکلات خانوادگی، طلاق والدین، قرار گرفتن در جمع‌های مسموم، اعتیاد در خانواده و بسیاری از عوامل دیگر باعث بروز اعتیاد در سن پایین شده است.
مشکلات خانوادگی، طلاق والدین، قرار گرفتن در جمع‌های مسموم، اعتیاد در خانواده و بسیاری از عوامل دیگر باعث بروز اعتیاد در سن پایین شده است.

سن اعتیاد در نوجوانان چقدر است؟

طبق تحقیقات و مشاهداتی که صورت گرفته است، سن اعتیاد در نوجوانان از 10 تا 12 سالگی شروع می‌شود ولی میانگین سنی مصرف مواد مخدر، 24 سالگی تشخیص داده شده است.

این که اعتیاد در سن پایین به شدت در حال رشد است، ریشه در مشکلات اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و خانواده‌ها نیز دارد. متاسفانه نوجوانان از خانواده‌ها طرد می‌شوند و ترجیح می‌دهند فشارهای وارد شده بر خود را به شکلی مهار کنند.

در این شرایط اگر اطرافیان آن‌ها از مصرف کنندگان مواد مخدر باشند، احتمال درگیر شدن آن نوجوانان به اعتیاد نیز بالاتر می‌رود.

دلایل اعتیاد در نوجوانان دختر و پسر چیست؟

  1. وجود افراد درگیر اعتیاد در خانواده یا اطرافیان نزدیک.
  2. اضطراب و استرس فراوان.
  3. افسردگی و احساس غم و اندوه همیشگی.
  4. قرار گرفتن تحت تاثیر فضاهای اجتماعی.
  5. مشکلات جدی خانوادگی نظیر طلاق، مرگ و میر.
  6. نداشتن اعتماد به نفس.
  7. احساس جدا ماندن از بقیه.
  8. بی نیازی و قرار گرفتن در رفاه کامل، در نتیجه احتیاج به تنوع دادن به زندگی.
  9. کنجکاو شدن و تمایل به امتحان کردن کارهای جدید.
  10. قرار گرفتن تحت تاثیر دوستان.

این موارد، تعدادی از مهم‌ترین و پرتکرارترین دلایل اعتیاد در نوجوانان دختر و پسر هستند ولی ممکن است در خانواده‌های مختلف، دلایل متعدد دیگری نیز وجود داشته باشد.

استرس، نیاز به رهایی، احساس بزرگ شدن، نیاز به همرنگ شدن با بقیه، کنجکاوی و تشویق به امتحان کردن و خیلی دلایل دیگر که در جامعه رخ داده است، از جمله دلایل بروز اعتیاد در سن پایین هستند.
استرس، نیاز به رهایی، احساس بزرگ شدن، نیاز به همرنگ شدن با بقیه، کنجکاوی و تشویق به امتحان کردن و خیلی دلایل دیگر که در جامعه رخ داده است، از جمله دلایل بروز اعتیاد در سن پایین هستند.

عوارض و علائم اعتیاد در نوجوانان

  1. تغییر پیدا کردن جمع‌هایی که در آن حاضر می‌شوند.
  2. افت شدید تحصیلی.
  3. متفاوت شدن نظم خواب.
  4. تغییر عادات غذایی.
  5. نشانه‌هایی در چهره نظیر قرمزی چشم، تیره شدن پوست و ایجاد زخم.
  6. کاهش انگیزه وو امید برای زندگی.
  7. دوری کردن از جمع خانوادگی.

موارد ذکر شده در این لیست، نشانه‌هایی هستند که می‌توان به عنوان علائم اعتیاد در نوجوانان از آن‌ها یاد کنیم تا با دیدن آن‌ها سریعا اقدامات لازم برای ترک و دوری از مخدر را انجام دهید.

غیر از علائم، صدمات و عوارض اعتیاد در سن پایین نیز وجود دارد که بسته به نوع ماده مخدر استفاده شده متفاوت خواهد بود.

نشانه های مصرف طولانی مدت مواد مخدر چیست؟

  1. مشکلات قلبی.
  2. اختلالات سیستم تنفسی.
  3. صدمات دستگاه گوارشی.
  4. مشکلات پوستی.
  5. ضعف در کارکرد کلیه‌ها و کبد.
  6. بروز مشکلاتی در یادگیری.
  7. ناتوانی در به خاطر سپردن وقایع.
  8. از دست دادن قدرت تمرکز.
  9. توهم زدن.
  10. بد بین شدن.

این موارد نشانه‌هایی از مصرف طولانی مدت مواد مخدر هستند که در صورت حس کردن آن‌ها در نزدیکان خود، فورا به یک مرکز مراجعه نمایید تا قبل از بروز آسیب‌های جدی‌تر، جلوی پیشرفت عوارض گرفته شود.

بهترین روش ترک اعتیاد در نوجوانان

از آن‌جایی که معمولا افراد در سنین پایین غیر قابل کنترل هستند و نمی‌شود به طور مداوم آن‌ها را کنترل کرد، بهترین روش ترک اعتیاد در نوجوانان این است که اگر بالای 18 سال هستند، آن‌ها را در یک مرکز معتبر و خصوصی بستری کنید تا متخصصین و کادر درمان باتجربه توسط تکنیک‌های اصولی کار خود را انجام دهند.

با این کار، نه تنها مطمئن می‌شوید که مددجو تحت روش درمان درستی قرار گرفته است، بلکه شک ندارید که تیم درمانی آن مرکز سابقه برخورد با شرایط افراد دارای اعتیاد در سن پایین را داشته‌اند.

حال اگر سن پایین تر از 18 سال دارند، پیشنهاد می‌شود حتما با یک متخصص مجرب مشورت کنید تا او کمک کند در منزل بتوانید تمامی مراحل درمان را انجام دهید.

از آن‌جایی که حضور یافتن در مراکز ترک اعتیاد برای نوجوانان زیر 18 سال ممنوع است، بهترین روش ترک این افراد مشورت گرفتن از متخصصین و قرار گرفتن تحت نظر این افراد جهت ترک اصولی در منزل است.
از آن‌جایی که حضور یافتن در مراکز ترک اعتیاد برای نوجوانان زیر 18 سال ممنوع است، بهترین روش ترک این افراد مشورت گرفتن از متخصصین و قرار گرفتن تحت نظر این افراد جهت ترک اصولی در منزل است.

مقاله پیشگیری از اعتیاد در نوجوانان و افراد سن پایین

برای دانلود مقاله پیش‌گیری از اعتیاد در کودکان و نوجوانان: مروری بر عوامل فردی، خانوادگی و اجتماعی کلیک کنید.

مشاوره با متخصص ترک اعتیاد

در صورت دیدن هر نوع علائم مشکوکی در نوجوانان که نشان دهنده‌ی اعتیاد در سن پایین است، می‌توانید با شماره 8014360-0919 تماس بگیرید و یا به نشانی زیر مراجعه کنید:

تهران پارس، فلکه دوم بین دوم و سوم، خیابان 182 رحیمی طارمی، نبش مظفری، پلاک 55.

در مرکز ترک اعتیاد خصوصی کوهیار، مددجویان پس از حضور در جلسه مشاوره رایگان شرکت می‌کنند تا با متخصصین صحبت نمایند و طی این مذاکره هر دو طرف اطلاعات مورد نیاز خود را به دست آورند.

آیا مقاله اعتیاد در سن پایین (نوجوانان) + علائم و راهکار 1403 مفید بود؟

سخن آخر: ما برای تکمیل محتوا اعتیاد در سن پایین، از تجارب خود + تازه ترین مقالات علمی در ژورنال های معتبری مانند msh استفاده کردیم تا بتوانیم اطلاعات کامل و صحیحی را در اختیار شما قرار دهیم. هم اکنون آماده پاسخ به سوالات شما هستیم.

5/5 - (1 امتیاز)
Picture of دکتر سینا حسینی نژاد
دکتر سینا حسینی نژاد

با سلام. سید سینا حسینی نژاد هستم؛ پزشک و مسئول فنی مرکز کوهیار.
بنده به مدت 5 ساله که بصورت تخصصی در مراکز ترک اعتیاد و MMT فعالیت میکنم. ما در مرکز تخصصی ترک اعتیاد کوهیار، تیمی از بهترین متخصصین ترک اعتیاد شامل : پزشک عمومی، روانشناس، روانپزشک، مددیار، کمک پرستار و مشاور خانواده را گرد هم آوردیم و با نهایت توانمان تلاش میکنیم تا با ارائه اطلاعات صحیح و معرفی راه حل های مناسب به بهبود سلامت شما عزیزان و جامعه ایرانی کمک کنیم.

دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید

سوال خود را از ما بپرسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *