فهرست مطالب
Toggleاعتیاد به قرص اعصاب
داروهای اعصاب از جمله آرام بخشها اگر توسط پزشک متخصص تجویز شوند، اعتیاد آور نخواهند بود ولی اگر فردی بدون دستور پزشک به طور خود خواسته هر دوز مصرفی را مورد استفاده قرار دهد، پس از مدتی به آن وابستگی پیدا میکند و حتی نیاز دارد که از قرصهای قویتر یا دوزهای بیشتری بهره بگیرد. در این حالت متوجه میشویم که فرد دچار اعتیاد به قرص اعصاب شده است.
کمپ ترک اعتیاد خصوصی کوهیار، از بهترین مراکز ترک اعتیاد به قرص اعصاب در تهران بوده که ضمن در اختیار داشتن بهترین تیم پزشکی و ساده کردن پروسه ترک برای مراجعین، امکانات رفاهی و تفریحی بسیار مناسبی مانند استخر، جکوزی، منو غذایی باز و … را فراهم کرده است.
جهت دریافت مشاوره فوری درباره اعتیاد به قرص اعصاب و نحوه ترک آن با شماره تلفن 09198014360، تماس حاصل نمایید.
تیم مشاوران کوهیار آماده راهنمایی شما هستند.
عوارض قطع قرص ازیپم، سیتالوپرام، سرتالین، لگزاتال چیست؟
- عصبانیت.
- استرس و اضطراب.
- احساس خستگی و کوفتگی.
- بی نظمی در خواب.
- مشکلات گوارشی از جمله حالت تهوع و بالا آوردن.
- تعریق غیر طبیعی.
- گیج رفتن سر.
- احساس غصه و ناراحتی.
- فکر کردن به خودکشی.
- لرزیدن بدن.
توجه داشته باشید که این عوارض قطع قرص ازیپم و سایر داروهای اعصاب در زمانی نمایان میشوند که ترک اعتیاد به قرص اعصاب را بدون مشورت با پزشک انجام داده باشید.
در غیر این صورت، متخصصان به شما کمک میکنند با ترک اصولی و استفاده از داروهای مناسب، کمترین عوارض را نیز احساس نکنید.
بهترین راه ترک اعتیاد به قرص اعصاب چیست؟
اگر تصمیم گرفتهاید که به طور جدی در مسیر ترک اعتیاد به قرص اعصاب قرار بگیرید و با کمترین میزان ریسک به حال خوش پیش از اعتیاد برگردید، بهتر است به یک متخصص باتجربه مراجعه کنید تا او با علم و تجربهای ک دارد، مناسبترین راه درمان را پیش روی شما قرار دهد.
در غیر این صورت اگر راههای درمان خانگی با تجویز افراد غیر متخصص را الگوی خود قرار دهید، قطعا نه تنها اعتیاد به قرص اعصاب از بین نمیرود، بلکه حادتر میشود و حتی خطرات بیشتری شما را تهدید خواهند کرد. افزون بر این، اگر فرد متخصصی وضعیت جسمی و روانی شما را تحت کنترل نداشته باشد، ممکن است صدمات وارد شده توسط مسیر درمانی اشتباه تا درجات بالایی شما را درگیر کنند و برگشتن به نقطه صفر را بسیار سخت نمایند.
آیا قرص سیتالوپرام اعتیاد آور است؟
قرص سیتالوپرام به عنوان یکی از داروهای ضد افسردگی مورد استفاده قرار میگیرد و در صورت مصرف درست طبق دستور پزشک متخصص، فرد را دچار اعتیاد نخواهد کرد.
با این حال، اگر فردی به طور خودسرانه و بدون در نظر گرفتن دوز مصرفی درست دست به استفاده از این قرص بزند، ممکن است پس از مدتی مصرف نکردن به حالات بدی دچار شود که نشانههایی از وابسته شدن او به آن دارو میباشد.
در ذهن داشته باشید که در صورت دیدن مشکل در خود از نظر افسردگی و اختلالات روانی، حتما به متخصصین مراجعه کنید تا بهترین دارو و بهینهترین شیوه مصرف آن را برای شما در نظر بگیرند.
لیست قرص های مرفین دار
- اکسی کدون.
- کدئین.
- فنتانیل.
- هیدرو مورفون.
- ترامادول.
- مرفین.
- کارفنتانیل.
- هیدرو کودون.
این قرص های مرفین دار که خاصیت تسکین دهنده درد را دارند، تنها در زمانی استفاده میشوند که فرد درد شدید و غیر قابل تحملی داشته باشد.
در این شرایط نیز مقدار دوز مورد استفاده باید توسط متخصص مشخص گردد زیرا در صورت مصرف زیاد احتمال بروز خطراتی نظیر ایست قلبی وجود دارد.
پرسش و پاسخ درباره اعتیاد به قرص اعصاب
آیا قرص ازیپم خواب آور است؟
قرص ازیپم یکی از داروهای ضد افسردگی است که برای رفع تنش، پانیک اتک، کاهش اضطراب و … استفاده میشود و در بدن برخی از افراد به طوری عمل میکند که احساس نیاز به خواب را بالاتر میبرد. بنابراین، بهتر است پیش از خواب آن را استفاده نمایید.
چگونه قرص لگزاتال را قطع کنیم؟
قطع قرص لگزاتال شیوه درستی برای درمان اعتیاد به آن نیست.
بهترین کار این است که به یک متخصص مراجعه نمایید تا او به شما برنامه ترک تدریجی را بدهد و قدم به قدم، دوز مصرفی را مطابق دستور او کاهش دهید تا جایی که به صفر برسد.
مشاوره ترک اعتیاد به قرص اعصاب
شما پیش از این که برای شروع روند ترک اعتیاد به قرص اعصاب اقدام کنید، باید حتما یک سری اطلاعات را در اختیار داشته باشید و توضیحاتی را نیز درباره خود به متخصصین بدهید تا نوع درمان به طور دقیقی مناسب شما تشخیص داده شود.
در مرکز ترک اعتیاد تخصصی کوهیار، جلسه مشاوره رایگان است و در طی آن میتوانید تمامی سوالات خود را بپرسید و به پاسخ تخصصی برسید.
در صورت نیاز به دریافت مشاوره رایگان حضوری، به نشانی زیر مراجعه فرمایید:
تهران پارس، فلکه دوم بین دوم و سوم، خیابان 182 رحیمی طارمی، نبش مظفری، پلاک 55.
شماره تماس: 8014360-0919
آیا مقاله اعتیاد به قرص اعصاب (عوارض قطع) + راه درمان 1403 مفید بود؟
سخن آخر: ما برای تکمیل محتوا اعتیاد به قرص اعصاب ، از تجارب خود + تازه ترین مقالات علمی در ژورنال های معتبری مانند webmd استفاده کردیم تا بتوانیم اطلاعات کامل و صحیحی را در اختیار شما قرار دهیم. هم اکنون آماده پاسخ به سوالات شما هستیم.